Lyceo Rotterdam -
Melanchthon Schiebroek

Ezgi Sargin

Vestigingsmanager

Mijn naam is Ezgi Sargin en ik ben de vestigingsmanager. Ik studeer pedagogische wetenschappen aan de Erasmus universiteit. Met een achtergrond in pedagogiek en ervaring in het geven van bijlessen, ligt mijn passie in het motiveren en het ondersteunen van jongeren om hun doelen te bereiken. Mijn focus ligt op het creëren van een vertrouwde omgeving waarin leerlingen centraal staan. Samen met mijn team streef ik ernaar om ouders en leerlingen te helpen, zodat ze zich gesteund voelen op hun leerreis.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam

Samen werken we aan jouw succeservaringen op school. En met samen bedoelen we ook écht samen: door de aanwezigheid van Lyceo in de school kunnen we contact onderhouden met je docenten en mentoren. Zo kan de begeleiding helemaal op jou aangepast worden. Daarnaast blijven ook je ouders op de hoogte van je vorderingen op school door ons online leerlingenvolgsysteem. En vanzelfsprekend spelen jouw wensen en behoeften een grote rol in de begeleiding.

Om de begeleiding aan te passen op jou als leerling en persoon, stellen we vooraf persoonlijke doelen op. Tijdens je begeleidingstraject evalueren we regelmatig, met jou en je ouders, hoe het met je gaat. Als het nodig is, kunnen we je persoonlijke plan of de begeleiding die je hierbij ontvangt dan meer aanpassen naar jouw behoeften. Zo kan jij je optimaal ontwikkelen en haal je het beste uit jezelf!

Voor meer informatie kan je contact opnemen via telefoon of e-mail. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op het Melanchthon Schiebroek. Tijdens dit gesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken en kun je Lyceo beter leren kennen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Melanchthon Schiebroek. Als je daar niet op school zit kun je terecht op onze vestiging in Dordrecht.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Toetsweekopvangklas >
  • Studiecoaching >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

Bijles

Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

Toetsweekopvangklas

De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor van groot belang. Met onze toetsweekopvangklas (TWOK) zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Studiecoaching

Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur per week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Wil je er zeker van zijn dat jouw kind het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jouw kind met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op zijn of haar behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van het diploma. En het mooie is dat jouw zoon of dochter hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

Vestiging op kaart