Studiekring Weesp – Vechtstede College

Weest Vechtstede College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In het Vechtstede College in Weesp geeft Studiekring sinds enkele jaren huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken door middel van bijles of een van de andere diensten. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Nina van der Boon

Vestigingscoördinator

De vestigingsmanager verzorgt samen met een team begeleiders huiswerkbegeleiding en bijles op het Vechtstede College in Weesp. De vestigingsmanager is er niet alleen voor de leerlingen. De vestigingsmanager is ook contactpersoon voor de ouders.
Heeft u vragen? Stuur een mail of bel met de vestigingscoördinator.

 • Studiekring Weesp – Vechtstede College
 • Amstellandlaan 1 a
 • 1382CD Weesp
 • Nina van der Boon
 • Vestigingscoördinator
029 474 50 68

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Weesp

Heb jij moeite met plannen? Of weet jij niet zo goed hoe je eigenlijk precies moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. In het Vechtstede College in Weesp geven wij sinds enkele jaren huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Studiekring op het Vechtstede is exclusief toegankelijk voor leerlingen van school.

Onze lokalen

Studiekring heeft in school de beschikking over 2 vaste lokalen: 0.13 en 0.15 op de begane grond. Hier kun jij altijd op een rustige plek je huiswerk kan maken. Omdat we al meerdere jaren samenwerken met het Vechtstede College kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Kennismaken

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral een keertje langs of neem telefonisch contact op met de vestigingsmanager.

Openingstijden

 • 14:40 - 17:40
 • 14:40 - 17:40
 • 14:40 - 17:40
 • 14:40 - 17:40
 • 14:40 - 17:40
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken gaat niet iedereen even makkelijk af. Daarom is er huiswerkbegeleiding. Na je laatste les kun je bij ons terecht. Wij helpen jou met het maken van je huiswerk, plannen van je toetsen en kunnen de leerstof overhoren. Door het samen gestructureerd aan te pakken heb je minder stress en betere cijfers!

  Bijles

  Heb jij een achterstand opgebouwd voor een bepaald vak? Zit jij met je handen in het haar zodra je hier weer je huiswerk voor moet maken, omdat je de stof eigenlijk niet zo goed snapt? Bijles van Studiekring is hier de oplossing voor. Tijdens één-op-één begeleiding werk je samen aan de lespunten waar je moeite mee hebt en herhaal je de andere stof, zodat dat moeilijke vak weer leuk wordt!

  Huiswerkklas

  Heb jij geen moeite met zelfstandig je huiswerk maken, maar heb je hiervoor wel behoefte aan een rustige omgeving? Dan is huiswerkklas de oplossing. Na je laatste les kan je bij ons terecht om in een rustig lokaal, onder het toeziend oog van een begeleider, je huiswerk te maken. Zodra je het af hebt kun je naar huis, waar je tijd hebt voor leukere dingen! Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator.

  Studiecoaching

  Studievaardigheden zijn vaardigheden waar je je hele leven iets aan hebt, toch gaat het leren mindmappen van leerstof of plannen van de toetsen niet vanzelf. Daarvoor is er Studiekring Studiecoaching. Tijdens deze één-op-één begeleiding leer je hoe je al je leerwerk slim aanpakt. En daar heb je je leven lang plezier van. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator.

  Faalangstreductietraining

  Krijg jij soms tijdens het maken van een toets een black-out? Of raak je in paniek zodra je hoort dat er een nieuwe toets of presentatie aankomt? Dat kan veroorzaakt worden door faalangst. Dit is precies waar je in onze bijeenkomsten aan gaat werken, zodat jij weer grip krijgt op je angsten. Met onze praktische handvatten blijf je voortaan je zenuwen de baas! Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar middelbare school is best een grote stap. Tijdens onze brugklastraining bereiden we je op die eerste spannende periode voor. Je oefent veel in studievaardigheden en je krijgt praktische tips. Bijvoorbeeld over hoe een lesrooster werkt, hoe je je huiswerk plant en hoe je bepaalde lesstof het beste kunt leren. Natuurlijk krijg je alle ruimte om vragen te stellen tijdens de training. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie