Lyceo Weesp – Vechtstede College

Weesp Vechtstede College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In het Vechtstede College in Weesp geeft Lyceo sinds enkele jaren huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken door middel van bijles of een van de andere diensten. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Weesp – Vechtstede College
 • Amstellandlaan 1 a
 • 1382CD Weesp
 • Rosalie Drijver
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Weesp

  Heb jij moeite met plannen? Of weet jij niet zo goed hoe je eigenlijk precies moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. In het Vechtstede College in Weesp geven wij sinds enkele jaren huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Lyceo vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Lyceo op het Vechtstede is exclusief toegankelijk voor leerlingen van school.

  Onze lokalen

  Lyceo heeft in school de beschikking over 2 vaste lokalen: 0.13 en 0.15 op de begane grond. Hier kun jij altijd op een rustige plek je huiswerk kan maken. Omdat we al meerdere jaren samenwerken met het Vechtstede College kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

  Kennismaken

  Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral een keertje langs of neem telefonisch contact op met de vestigingsmanager.

  Rosalie Drijver

  Vestigingsmanager

  Ik ben Rosalie Drijver, de vestigingsmanager op het Vechtstede College in Weesp. Ik heb jarenlange ervaring in het geven van bijlessen en huiswerkbegeleiding en daarnaast ook lesbevoegdheid voor Spaans. Ik ben groot voorstander van goed luisteren naar de leerling en diens benodigdheden, om ervoor te zorgen dat iedereen de begeleiding krijgt die bij ze past. Samen met mijn team zie ik erop toe dat uw kind educatief tot zijn recht komt aan de hand van positiviteit, deskundigheid en vertrouwen. Neemt u vooral contact met mij op voor meer informatie over onze diensten.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Stapelt die berg huiswerk zich maar op? Tijdens de huiswerkbegeleiding streven we ernaar om het maak- en leerwerk van je zoon of dochter volledig af te ronden, zodat dit geen zorg meer is voor thuis. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Daarbij leren we je zoon of dochter, via een vooraf opgesteld persoonlijk ontwikkelingsplan, om zelfstandig en gestructureerd te werken. Inclusief toegang tot ons digitale leerplatform Lyceo Oefenen!

  Studiecoaching

  Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching bij Lyceo is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart