Lyceo Woerden – Kalsbeek College

Kalsbeek College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Kalsbeek College, locatie Schilderspark, kunnen leerlingen van het Schilderspark terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. De Lyceo-vestiging bevindt zich in de school, in het brugklasgebouw. Je gaat na je gewone lesrooster meteen naar ons toe voor je begeleiding. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Carnita Clares Renes

Vestigingsmanager

Mijn naam is Carnita Clares Renes en ik ben Vestigingsmanager van het Lyceo op het Kalsbeek College. Binnen het Klasbeek College kunnen leerlingen op een vertrouwde plek, werken aan hun huiswerk en zich voorbereiden op toetsen. Dit alles onder begeleiding en toezicht van een enthousiast en deskundig Lyceo team. Tijdens een intakegesprek kijken wij welke hulpvraag uw kind heeft en bieden wij de juiste begeleiding en/of bijlessen aan in een persoonlijk plan van aanpak. Gedurende de begeleiding staan wij in nauw contact met ouders en school over de voortgang. Zo werken wij optimaal samen aan de ontwikkeling van uw kind en zoeken wij, in stapjes, de juiste weg naar zelfstandigheid. Heeft u vragen of wilt u graag weten wat Lyceo voor uw kind kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik sta u graag te woord!

 • Lyceo Woerden – Kalsbeek College
 • Jozef Israëlslaan 56
 • 3443CT Woerden
 • Carnita Clares Renes
 • Vestigingsmanager
+31653859034

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Woerden

Goed contact met jou en je ouders vinden we belangrijk. Een voordeel van onze locatie binnen de school is dat wij korte lijntjes hebben met docenten, mentoren en het zorgteam. Zo kunnen we samenwerken om de begeleiding te optimaliseren en af te stemmen op de individuele behoeften van iedere leerling. De getrainde begeleiders helpen je graag met plannen, het leren en maken van huiswerk of lastige vakken. Wij werken met kleine groepjes en zorgen dat de leerlingen zoveel mogelijk verspreid zijn over de lokalen die wij ter beschikking hebben. Zo creëren we een rustige omgeving die je de mogelijkheid biedt om je goed op je werk te concentreren. In samenspraak met je ouders worden doelen gesteld, waar in de begeleiding aan gewerkt wordt. Samen werken we aan de groei tot zelfstandigheid. Bij Lyceo op het Kalsbeek College kan je direct na schooltijd bij ons terecht met je schoolwerk, zodat je thuis kan ontspannen. Heb je vragen? Neem gerust contact op, telefonisch of per e-mail.

Openingstijden

 • 14:20 - 18:00
 • 14:20 - 18:00
 • 14:20 - 18:00
 • 14:20 - 18:00
 • 14:20 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Woerden kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Lyceo biedt je vijf middagen in de week hulp bij het plannen, maken, uitleggen en overhoren van het huiswerk. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden, agendagebruik, het maken van verslagen en het evalueren van behaalde cijfers. Met vragen kan je altijd terecht bij de begeleiders of de Vestigingsmanager, daar zijn ze voor! Belangrijke uitgangspunten in de huiswerkbegeleiding zijn structuur, rust en duidelijkheid. Er wordt ook gewerkt aan de persoonlijke doelen van de leerling. Dat kan variëren van het behalen van betere resultaten, tot het zorgen voor meer rust door een betere planning. Daarnaast is voor iedere leerling het doel om uiteindelijk zelfstandig te leren werken.

  Bijles

  Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? Loop je achter met de lesstof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding op maat? Bijles bij Lyceo op het Kalsbeek College gaat je helpen! Bij onze ervaren begeleiders kan je met al je vragen terecht. Je krijgt vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleidingen, in een ontspannen sfeer. Zo groeit je zelfvertrouwen en kunnen je schoolprestaties enorm verbeteren!