Bijles Best

Zoek jij bijles in Best?

Omdat jij moeite hebt met een bepaald vak? Een leerachterstand hebt opgelopen? Of omdat je onzeker bent over je eigen kunnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bijlessen zijn persoonlijke vakbegeleiding op momenten die jou en jouw kind het beste uitkomen. Tijdens de bijlessen krijgt hij of zij extra uitleg en oefenopgaven over de lesstof.

Waar vind je bijles in Best en de omgeving?

Kom je uit de omgeving Best Heuveleind, Salderes, Naestenbest, Verrenbest, Speelweide, het Zand, Wilhelminadorp of Kantonnier ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in Best. Je vindt onze schoollocatie op het Heerbeeck College in de Naestenbest buurt.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Best?

Een bijlesdocent biedt individuele begeleiding om je te ondersteunen. Deze begeleiding is gebaseerd op de Lyceo Leren Leren Methode©, die bestaat uit vier vaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Terwijl je op je eigen tempo door het materiaal gaat, krijg je antwoorden op je specifieke vragen.

Voor wat?

Lyceo biedt bijles aan voor bijna alle vakken.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op de vakken voor meer informatie. Staat jouw vak er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Liever vanuit huis bijles?

Ook dat kan bij Lyceo. Het enige wat je kind nodig heeft voor online bijlessen is een computer/laptop met internetverbinding, een webcam en een microfoon. Klik hier voor meer informatie.