Vraag een informatiepakket aan

Bijles Alphen aan den Rijn

Zoek jij bijles in Alphen aan den Rijn?

  • Ben jij op zoek naar wiskunde, economie of Nederlands bijles in (de omgeving van) Alphen aan den Rijn?
  • Wil je meer zekerheid over een ander vak?
  • Of is het nodig om even alles op alles te zetten omdat je achterloopt met de lesstof?

Dan is bijles bij Lyceo de oplossing.

Waar vind je bijles in Alphen aan den Rijn?

Kom je uit de regio Alphen aan den Rijn Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Aarlanderveen of Zwammerdam en heb je  extra ondersteuning nodig voor een vak? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in en rond Alphen aan den Rijn. Je vindt onze schoollocatie op Ashram College.

Ook hebben wij een zelfstandige vestiging in Alphen aan den Rijn, deze locatie is gevestigd in de President Kennedylaan. Studenten van alle scholen zijn welkom in onze onafhankelijke kantoren. We hebben leerlingen van de Groene Hart Praktijkschool/Leerpark/Topmavo/Lyceum, Scala College en Yuverta scholen. Woon je in de buurt van Alphen aan den Rijn en kom je uit Nieuwkoop, Woubrugge, Bodegraven, Hazerswoude-Dorp of Ter Aar? Ook  na de laatste les kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn  goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Hoe worden moeilijke vakken weer leuk door bijles?

Als het gaat om personal training, is uw kennis de sleutel. Onze ervaren en enthousiaste docenten staan ​​klaar om professionele ondersteuning te bieden in de breedste zin van het woord. Je doorloopt samen de opdrachten en het studiemateriaal. Uiteraard is er ruimte voor professionele vragen. Daarnaast geven de docenten allerlei handige tips en tricks.

Dankzij het onderwijs van Lyceo Alphen aan den Rijn wordt biologie, natuurkunde, Frans of maatschappijleer weer leuk!

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Alphen aan den Rijn?

Iedereen kan problemen tegenkomen met een bepaald onderwerp. Onze bijles geeft je weer een overzicht van het materiaal. Je zelfvertrouwen zal toenemen en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren. Daarnaast ben je bij ons niet afhankelijk van bepaalde dagen of tijden. Je kiest samen met de begeleider het juiste moment.

Wij geven bijles in:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Online bijles krijgen of bijles geven?

Wil je bijles volgen vanuit huis? Dat kan ook! Wij bieden ook online bijlessen aan. Wil jij namens Lyceo bijles geven? Kijk dan eens tussen de openstaande bijbanen. Als je kind de begeleiding wil volgen, stellen we een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Laten we eens kijken wat hij wil studeren en welke cijfers worden verwacht. Met bijles zal je kind merken dat het moeilijke vakken weer onder de knie heeft en dat leren weer leuk wordt. Daarnaast heeftt uw zoon of dochter meer vrije tijd doordat hij of zij op gezette tijden het schoolvak studeert.