Vraag een informatiepakket aan

Bijles Bergschenhoek

Zoek jij bijles in Bergschenhoek?

  • Ben jij op zoek naar wiskunde, natuurkunde of Nederlands bijles in (de omgeving van) Bergschenhoek?
  • Wil je meer zekerheid over een ander vak?
  • Of is het nodig om even alles op alles te zetten omdat je achterloopt met de lesstof?

Dan is bijles bij Lyceo de oplossing.

Waar kan ik in Bergschenhoek en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Bergschenhoek, Lansingerland, Berkel en Rodenrijs, De Ackers, Meerpolder, Hoekeindse Zoom, Boterdorp of Westpolder en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Bergschenhoek. Je vindt onze schoollocaties op het Wolfert Lyceum en Melanchton.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Hoe worden moeilijke vakken weer leuk door bijles?

Tijdens de één-op-één begeleiding staat jouw kennis centraal. Onze ervaren, enthousiaste bijles-begeleiders zijn er om vakinhoudelijke ondersteuning te bieden in de breedste zin van het woord. Samen nemen jullie de opdrachten en leerstof door. Natuurlijk is er alle ruimte voor het stellen van vakinhoudelijke vragen. Daarnaast geven de bijles-begeleiders allerlei handige tips en tricks.

Met bijles van Lyceo in Bergschenhoek wordt biologie, natuurkunde, Frans of maatschappijleer weer leuk!

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Bergschenhoek?

Iedereen kan tegen problemen aanlopen met een bepaald vak. Door onze bijles krijg je weer grip op de stof. Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren. Daarnaast ben je bij ons niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen. Jij kiest namelijk zelf samen met je begeleider een geschikt moment.

Wij geven bijles in:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Online bijles krijgen?

Je kind krijgt een eigen ervaren bijlesdocent waarmee zij samen de lesstof voor een specifiek vak doorneemt. We helpen je kind de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Ook kunnen leerlingen vragen stellen aan hun vaste begeleider als ze iets nog niet helemaal snappen. Door het benadrukken van de sterke punten en samen te werken aan verbeterpunten krijgen leerlingen meer zelfvertrouwen. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen.