Vraag een informatiepakket aan

Bijles Best

Zoek jij bijles in Best?

  • Ben jij op zoek naar Frans, economie of Nederlands bijles in (de omgeving van) Best?
  • Wil je meer zekerheid over een ander vak?
  • Of is het nodig om even alles op alles te zetten omdat je achterloopt met de lesstof?

Dan is bijles bij Lyceo de oplossing.

Waar vind je bijles in Best?

Kom je uit de omgeving Best Heuveleind, Salderes, Naestenbest, Verrenbest, Speelweide, het Zand, Wilhelminadorp of Kantonnier ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in Best. Je vindt onze schoollocatie op het Heerbeeck College in de Naestenbest buurt.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Hoe worden moeilijke vakken weer leuk door bijles?

Tijdens de één-op-één begeleiding staat jouw kennis centraal. Onze ervaren, enthousiaste bijles-begeleiders zijn er om vakinhoudelijke ondersteuning te bieden in de breedste zin van het woord. Samen nemen jullie de opdrachten en leerstof door. Natuurlijk is er alle ruimte voor het stellen van vakinhoudelijke vragen. Daarnaast geven de bijles-begeleiders allerlei handige tips en tricks.

Met bijles van Lyceo in Best wordt biologie, natuurkunde, Frans of maatschappijleer weer leuk!

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Best?

Iedereen kan tegen problemen aanlopen met een bepaald vak. Door onze bijles krijg je weer grip op de stof. Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren. Daarnaast ben je bij ons niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen. Jij kiest namelijk zelf samen met je begeleider een geschikt moment.

Wij geven bijles in:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Online bijles krijgen?

Samen spreekt je kind met zijn of haar bijlesdocent een tijd af voor de bijles die jullie allebei uitkomt. Voorafgaand aan de bijles kan jouw kind al laten weten met welke onderdelen hij of zij meer moeite heeft. Tijdens de bijles geeft de bijlesdocent uitleg, kunnen zij samen oefenen met de stof of samen de door jouw kind gemaakte opgaven bespreken. Door zelfstandig en gestructureerd te werken groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand.