Vraag een informatiepakket aan

Bijles Capelle aan den IJssel

Bijles volgen in Capelle aan den IJssel? Zit je op de middelbare school en heb je moeite met een bepaald vak? Loop je achter met de lesstof en wil je graag (tijdelijk) persoonlijke begeleiding om de achterstand weg te werken? Dan is het volgen van bijles wellicht iets voor jou! Lyceo biedt bijles aan op verschillende locaties en plaatsen door het gehele land, ook in Capelle aan den IJssel.

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Capelle aan den IJssel we bijles aanbieden.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Bijles in Capelle aan den IJssel: ondersteuning bij elk schoolvak!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school (tijdelijk) moeilijk maken. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding helpen wij om het beste uit jezelf te halen en je ambities waar te maken. Samen werken we aan het behalen van vooraf vastgestelde doelstellingen.

De begeleiding

Op onze locatie(s) in Capelle aan den IJssel werken verschillende bijlesgevers, die zorgvuldig zijn getraind. Zij bieden vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord.

Hoe gaat bijles op onze vestiging in Capelle aan den IJssel te werk?

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan hen allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie