Vraag een informatiepakket aan

Bijles Capelle aan den IJssel

  • Is bij jou de stof voor een bepaald vak weggezakt?
  • Heb jij een achterstand opgelopen bij een vak? 
  • Of kan jij wel wat extra uitleg gebruiken? 

Dan is bijles bij Lyceo in de omgeving van Capelle aan den IJssel de perfecte oplossing!

Persoonlijke aandacht tijdens jouw bijles

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Wij geloven erin dat iedere leerling uniek is, waardoor ook ieder plan van aanpak uniek is. Voor je aan de bijles begint stellen we daarom samen vast waar jij tegen aan loopt. In ons online leerlingvolgsysteem HOMi kunnen jouw ouders/verzorgers voorrangsverslagen en andere afspraken bekijken. Regelmatig bespreken we hoe het tijdens de bijlessen gaat. Als het nodig is, dan passen we het plan van aanpak tussentijds aan. 

Ieder vak op elk niveau

Wiskunde, Nederlands, Engels en natuurkunde zijn de vakken waarvoor de meeste leerlingen opzoek zijn naar bijles, maar je kunt bij ons in elk vak dat hieronder vermeld staat bijles krijgen. 

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Tijdens de bijles werk je met je eigen boeken, zodat je direct aan de slag kunt met jouw eigen stof. Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken hieronder. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Waar in Capelle aan den IJssel en omgeving is er bijles?

Lyceo geeft bijles op verschillende scholen in Capelle aan den IJssel en de omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Capelle aan den IJssel waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd wel een plek waar je bijles kunt volgen. 

Zo ook als je uit de buurt ’s Gravenland, Rivium, Ervenbuurt, Dansenbuurt-Zuid, Dansenbuurt-Noord, Instrumentenbuurt, Kunstenaarsbuurt, Operabuurt of Schuldersvormenbuurt komt. En woon je net buiten Capelle aan den IJssel? Zoals in Dorrestein, Krimpen aan den IJssel of Nieuwekerk aan den IJssel? Ook dan kun je ook bij ons terecht! 

Wil je liever thuis bijles volgen? Maak dan een afspraak voor onze online bijles. Meer weten? Bekijk dan de speciale online bijles pagina. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...