Bijles Haaksbergen

Ben je op zoek naar bijles in Haaksbergen?

  • Ervaar je moeite met een bepaald vak?
  • Zijn er specifieke (deel)onderwerpen die je nog niet helemaal onder de knie hebt?
  • Heb je (daardoor) een gevoel van onzekerheid bij het voorbereiden op je toets?

Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! De bijles van Lyceo helpt je de stof beter te begrijpen en te verwerken. Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, dan kun je dit altijd aan je bijlesdocent vragen. Dit maakt het makkelijker om betere cijfers te halen. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen. 

Waar kun je bijles vinden in de omgeving van Haaksbergen?

Kom jij uit de omgeving van Haaksbergen, zoals Haaksbergen, Buurse, Honesch, Langelo, Holthuizen, Eppenzolder of Rutbeek en ben je op zoek naar extra begeleiding bij vakken waar je moeite mee hebt? Lyceo verzorgt bijles midden in Haaksbergen. Onze locatie is gevestigd op de Jonkheer von Heijdenstraat en is toegankelijk voor leerlingen van alle scholen.

Bezig met laden...

Wat is bijles van Lyceo?

Vaste begeleiders geven je kind extra uitleg over specifieke onderwerpen en helpen bij voorbereiding van toetsen. Je kind leert zelfstandig en georganiseerd te werken. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen toe, verbeteren resultaten en verdwijnen leerachterstanden. Onze bijlessessies kunnen zowel op locatie als online plaatsvinden en zijn flexibel wanneer het de leerling het beste uitkomt.

Wat zijn de voordelen van bijles(sen) van Lyceo?

Naast het ondersteunen van je kind bij vakken die ze moeilijk vinden, ondersteunt Lyceo je kind in het ontwikkelen van een gezond leefritme. We vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het belang van gezonde voeding, regelmatig bewegen, een goede nachtrust en het inbouwen van voldoende ontspanningsmomenten

Daarnaast is ons lesmateriaal innovatief, onafhankelijk en ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten. Zo zorgen wij voor de beste begeleiding van jouw kind.

In welke vakken geeft Lyceo bijles?

Hieronder staan alle vakken waarin bijles gegeven wordt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op het vak waarin je interesse hebt voor meer informatie.

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

Wil jij online bijles krijgen?

Leerlingen kunnen ook gemakkelijk vanuit huis bijles volgen. Meer informatie over online bijles? Klik hier.