Bijles Helmond

Zoek jij bijles in Helmond?

  • Vind jij het fijn als je extra uitleg krijgt over de formules bij wiskunde?
  • Loop je achter met de grammatica van een van de talen?
  • Of vind je het fijn als iemand het aan jou persoonlijk uitlegt?

Bijles is dan de oplossing. De bijles van Lyceo helpt je de stof beter te begrijpen en te verwerken. Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, dan kun je dit altijd aan je bijlesdocent vragen. Dit maakt het makkelijker om betere cijfers te halen.

Waar vind je bijles in Helmond?

Kom jij uit de omgeving Helmond Binnenstad, Noord, Brandevoort, ‘t Hout, Brouwhuis, Rijpelberg, Oost, Stiphout en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Helmond en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Carolus Borromeus, Jan van Brabant College Molenstraat en Dr.-Knippenberg.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Helmond?

Samen met jouw bijlesdocent maak je aan het begin van het traject een plan van aanpak. Ouders/verzorgers kunnen voortgangsrapportages en bijlessen inzien op het online leerlingvolgsysteem HOMi. We werken alleen met methodes die een wetenschappelijke basis hebben. Zo wordt er voor gezorgd dat jij de uitleg goed begrijpt en makkelijker hogere cijfers haalt.

Bijles vakken

Lyceo geeft bijles in alle vakken. Klik maar op de vakken hieronder. Staat jouw vak er niet tussen? Geen zorgen! Neem telefonisch contact met ons op via 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen?

Wil je liever gemakkelijk vanuit huis bijles volgen? Klik dan hier voor meer informatie over online bijles.