Bijles Maastricht

Zoek jij bijles in Maastricht?

Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert. Door middel van uitleg door een ervaren, enthousiaste bijlesdocent begrijp je de stof beter. Daarna kan je samen de opgaves maken. Het doel is natuurlijk dat je het daarna, vol zelfvertrouwen en plezier, geheel zelf kan. Samen maken we dat moeilijke vak weer leuk.

Op welke scholen kan ik in Maastricht en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving binnenstad, Jekerkwartier, Kommelkwartier, Villpark, Belfort, Pottenberg, Beatrixhaven, Vroendaal, Limmel, Heugem of Bieslanden ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Maastricht en omgeving. Je vindt onze schoollocatie in het Bonnefanten College. Woon jij buiten Maastricht zoals in Meerssen, Bunde, Valkenburg, Margraten, Gulpen of Vaals? Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wij werken ook samen met scholen in Meerssen, Hoensbroek en Heerlen. Daarbij bieden wij ook online bijles aan.

Daarnaast hebben we zelfstandige locaties. Deze locaties zijn gevestigd op de Scharnerweg en Wilhelminastraat. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Porta Mosana, Sint-Maartenscollege, VMBO Maastricht en Terra Nigra Praktijkonderwijs.

Bezig met laden...

Lyceo en andere partners in Maastricht – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van bijles, waarbij Lyceo de kennispartner is. We hebben bijvoorbeeld een partnership met Juffrouwjulia, Erudio en Haags Studiepunt. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor Lyceo of een partner kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Maastricht bij jou in de buurt!

Voordelen van Lyceo bijles

Onze begeleiding is beschikbaar op scholen in heel Nederland, zo ook in Maastricht. Daarnaast hebben we eigen locaties in diverse steden die ook in het weekend en tijdens schoolvakanties geopend zijn. Wij leren je leermethodes met een wetenschappelijke basis. Deze methodes zijn van toepassing op alle niveaus en methodes.

Voor welk vak kan ik bijles volgen? 

Klik op de vakken hierboven voor meer informatie. Staat jouw vak er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

 

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

 

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Online bijles volgen? 

Geef je de voorkeur aan bijlessen vanuit huis? Dat is mogelijk met onze online bijlessen. Alle informatie over deze optie staat op onze speciale pagina voor online bijlessen.