Bijles Meerssen

Ben je op zoek naar bijles in Meerssen?

  • Heb je moeite met een bepaald vak?
  • Is er één specifiek onderdeel dat je nog niet helemaal begrijpt?
  • Voel je je (daardoor) onzeker tijdens het voorbereiden op je toets?

In dat geval kan bijles je precies de hulp bieden die je nodig hebt om je cijfers te verbeteren! Lyceo biedt persoonlijke bijlessen voor elk vak op elk niveau.

Waar kun je bijles vinden in de omgeving van Meerssen?

Kom jij uit de omgeving van Meerssen en zou je wel wat extra hulp kunnen gebruiken bij bepaalde vakken en onderwerpen waar je moeite mee hebt? Lyceo biedt bijles aan op locatie in Meerssen. We zijn te vinden op de schoollocatie Meerssen Stella Maris College, gevestigd op de Parallelweg. Liever bijles op een andere locatie in de buurt? We zijn ook gevestigd in Maastricht!

 

Bezig met laden...

Wat is bijles van Lyceo?

Vaste begeleiders geven je kind extra uitleg over specifieke onderwerpen en helpen bij voorbereiding van toetsen. Je kind leert zelfstandig en georganiseerd te werken. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen toe, verbeteren resultaten en verdwijnen leerachterstanden. Onze bijlessessies kunnen zowel op locatie als online plaatsvinden en zijn flexibel wanneer het de leerling het beste uitkomt.

Wat zijn de voordelen van bijles(sen) van Lyceo?

Naast het ondersteunen van je kind bij vakken die ze moeilijk vinden, ondersteunt Lyceo je kind in het ontwikkelen van een gezond leefritme. We vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het belang van gezonde voeding, regelmatig bewegen, een goede nachtrust en het inbouwen van voldoende ontspanningsmomenten

Daarnaast is ons lesmateriaal innovatief, onafhankelijk en ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten. Zo zorgen wij voor de beste begeleiding van jouw kind.

In welke vakken geeft Lyceo bijles?

Hieronder staan alle vakken waarin bijles gegeven wordt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op het vak waarin je interesse hebt voor meer informatie.

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

Wil jij online bijles krijgen?

Leerlingen kunnen ook gemakkelijk vanuit huis bijles volgen. Meer informatie over online bijles? Klik hier.