Bijles Meppel

Ben jij een middelbare scholier en heb je moeite met een bepaald vak? Loop je achter met de lesstof en wil je graag (tijdelijke) persoonlijke begeleiding om achterstand weg te werken? Dan kan bijlessen iets voor jou zijn! Lyceo biedt bijlessen aan op verschillende locaties door het hele land, ook dichtbij jou in Meppel.

Waar in de omgeving van Meppel vind je bijles?

Kom jij uit de omgeving Meppel Koedijkslanden, Haveltermade, Westerstouwe of Het Meugien en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Dingstede in de Koedijkslanden buurt. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Meppel. Deze locatie is gevestigd aan de Drijbersingel in Zwolle. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Terra Meppel VO, Stad & Esch en Greijdanus die bijles bij ons komen volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles bij Lyceo?

Als je moeite hebt met de stof van een bepaald vak, een onvoldoende scoort of achterstand hebt opgelopen, kun je bij ons terecht voor bijlessen. Samen met je vaste bijlesbegeleider maak je een plan van aanpak op maat voor jou. Op jouw tempo werk je aan de stof, zodat je alle antwoorden op je specifieke vragen krijgt.

We gebruiken hiervoor de Lyceo Leren Leren-methode, die is gebaseerd op vier kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Het doel is om jouw zelfvertrouwen en kennis te vergroten, de leerachterstand te laten verdwijnen en de resultaten te verhogen. Wil je meer weten over onze bijlessen of de Lyceo Leren Leren-methode? Bekijk dan onze speciale bijlespagina.

Alle vakken op ieder niveau

Tijdens een sessie van ongeveer één uur met een gespecialiseerde bijlesdocent kun je individuele uitleg krijgen over het vak of specifieke onderwerpen waar je moeite mee hebt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op de vakken voor meer informatie.

Liever online?

Dat kan! Tijdens online bijles leren we je zelfstandig en gestructureerd te werken waardoor de resultaten verbeteren. Meer informatie? Klik hier.