Vraag een informatiepakket aan

Bijles Meppel

  • Is bij jou de grammatica van een van de talen zoals Nederlands, Engels, Duits of Frans weggezakt?
  • Heb jij een achterstand opgelopen bij bijvoorbeeld wiskunde, scheikunde of biologie? 
  • Of kan jij wel wat extra uitleg gebruiken bij geschiedenis, bedrijfseconomie of een ander vak? 

Dan is bijles bij Lyceo in de omgeving van Meppel misschien wel het steuntje in de rug om jouw leerachterstand in te halen. 

Hoe werkt bijles van Lyceo? 

Wij geloven in het benadrukken van jouw sterke punten. Dan kan je samen met jouw vaste begeleider tijdens de één-op-één begeleiding werken aan de verbeterpunten. Tijdens de bijles legt de begeleider de punten die je nog niet begrijpt uit. Vervolgens maak je samen een opdracht. Als laatst ga je zelf, onder begeleiding, met een opdracht aan de slag. Op die manier pas je de uitleg direct toe in de praktijk. 

Alle vakken op ieder niveau

Of je op het vmbo, de havo of het vwo zit maakt niet uit. Lyceo biedt in Meppel namelijk bijlessen op ieder niveau en voor ieder vak dat we hieronder hebben opgesomd. 

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je bijles volgen vanuit huis? Dat kan ook! Wij bieden ook online bijlessen aan.

Waar in de omgeving van Meppel vind je bijles?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Meppel. Daarnaast hebben we in de omgeving van Meppel een aantal zelfstandige vestigingen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden we online bijles aan. Daardoor is er altijd wel een mogelijkheid om een bijles bij Lyceo te volgen!
Zo ook als je uit de buurt Halvetermade, Koedijkslanden of Oosterboer komt. Woon je niet in Meppel maar in Nijeveen, Staphorst, Hoogeveen of Ruinerwold? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. 

Wil jij op een van deze vestigingen namens Lyceo bijles komen geven? Bekijk dan deze pagina. Wie weet zien we je terug tijdens een van onze selectiedagen.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

 

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

 

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Meppel? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.