Bijles Oisterwijk

Zoek jij bijles in Oisterwijk of omgeving?

Lyceo biedt bijlessen aan door geheel Nederland, dus ook bij jou in Oisterwijk. Een bijles plan je zelf met je begeleider in. Dit kan op een van onze vele locaties of online. Dus kan jij wel een extra steuntje in de rug gebruiken? Of extra uitleg over een bepaald onderwerp? Dan is bijles de oplossing. Tijdens de bijles kan jij vragen stellen en oefen je met opgaven. Ouders kunnen via ons leerlingvolgsysteem de voortgang bijhouden en nieuwe afspraken inzien.

Waar vind je bijles in Oisterwijk?

Kom jij uit de omgeving Oisterwijk Centrum, Bunders en Levenskerk, Waterhoef en Klompven, ‘t Westend en ‘t Seuverick, Pannenschuur of Kerckhoven Laarakkers en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie 2College Durendael. Zit je daar niet op school? Dan kan je er alsnog makkelijk terecht; het is met een bushalte en station in de buurt goed te bereiken. Daarbij bieden wij ook de mogelijkheid tot online bijles.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Oisterwijk?

Bij Lyceo werken gemotiveerde student-begeleiders die jou kunnen helpen je resultaten te verbeteren. Door onze wetenschappelijk onderbouwde leermethodes weet je zeker dat je in de beste handen bent.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan een gezonde levensstijl. Er moet voor goede resultaten ook voldoende ruimte zijn voor ontspanning.

Welke vakken?

Bijles voor Frans, Latijn, biologie of wiskunde? Lyceo heeft het allemaal. Klik voor meer informatie op het vak waarin jij geïnteresseerd bent.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online

Daarnaast kan je ook met je begeleider afspreken om de bijlessen online te doen. Klik hier voor meer informatie.