Bijles Oldenzaal

Ben je op zoek naar bijles in Oldenzaal?

  • Ervaar je moeite met een bepaald vak?
  • Zijn er specifieke (deel)onderwerpen die je nog niet helemaal onder de knie hebt?
  • Heb je (daardoor) een gevoel van onzekerheid bij het voorbereiden op je toets?

Als dit het geval is, kan bijles de juiste ondersteuning bieden om je cijfers te verbeteren! Lyceo biedt individuele bijlessen voor alle vakken en op elk niveau.

Waar vind je bijles in de omgeving van Oldenzaal?

Kom je uit Oldenzaal of omgeving, zoals Weerselo, Rossum, De Lutte of Losser en ben je op zoek naar extra begeleiding in het maken van je huiswerk en het leren voor toetsen? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende locaties in Oldenzaal en omgeving. Je vindt ons in Oldenzaal met onze zelfstandige locatie op de Nieuwstraat. Hier zijn leerlingen van alle scholen welkom, zoals bijvoorbeeld het Twents Carmel College.

Verdere zelfstandige locaties in de buurt zijn gevestigd in Hengelo op het Burgemeester Jansenplein en in Enschede op de Maarten Harpertsz Tromplaan. Op onze zelfstandige locaties komen onze leerlingen van de scholen Avila College, Lyceum de Grundel, Bataafs Lyceum, Assink Lyceum, Bonhoeffer College en Het Stedelijk Zwering. In Enschede zitten we ook op de schoollocatie Stedelijk Lyceum Kottenpark.

Bezig met laden...

Wat is bijles van Lyceo?

Vaste begeleiders geven je kind extra uitleg over specifieke onderwerpen en helpen bij voorbereiding van toetsen. Je kind leert zelfstandig en georganiseerd te werken. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen toe, verbeteren resultaten en verdwijnen leerachterstanden. Onze bijlessessies kunnen zowel op locatie als online plaatsvinden en zijn flexibel wanneer het de leerling het beste uitkomt.

Wat zijn de voordelen van bijles(sen) van Lyceo?

Naast het ondersteunen van je kind bij vakken die ze moeilijk vinden, ondersteunt Lyceo je kind in het ontwikkelen van een gezond leefritme. We vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het belang van gezonde voeding, regelmatig bewegen, een goede nachtrust en het inbouwen van voldoende ontspanningsmomenten

Daarnaast is ons lesmateriaal innovatief, onafhankelijk en ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten. Zo zorgen wij voor de beste begeleiding van jouw kind.

In welke vakken geeft Lyceo bijles?

Hieronder staan alle vakken waarin bijles gegeven wordt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op het vak waarin je interesse hebt voor meer informatie.

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

Wil jij online bijles krijgen?

Leerlingen kunnen ook gemakkelijk vanuit huis bijles volgen. Meer informatie over online bijles? Klik hier.