Bijles Pijnacker

Ben je op zoek naar bijles in Pijnacker?

  • Merk je dat je moeite hebt met een bepaald vak?
  • Zijn er onderdelen die je nog niet helemaal begrijpt?
  • Voel je je om die reden onzeker tijdens het leren voor je toets?

In dat geval kan bijles je de ondersteuning bieden die je nodig hebt om hogere cijfers te halen! Lyceo biedt een-op-een bijles voor ieder vak op ieder niveau.

Waar vind je bijles in de omgeving van Pijnacker?

Kom je uit Pijnacker, Nootdorp of bijvoorbeeld Ypenburg en ben je op zoek naar extra begeleiding in bepaalde vakken en onderwerpen om betere cijfers te behalen of de stof beter te begrijpen? Voor leerlingen van het Stanislascollege, bieden wij binnen de eigen school bijlessen aan. Zit je op een andere school, maar wil jij wel bijles volgen? We zijn ook te vinden in Delft, Den Haag en Bergschenhoek.

 

Bezig met laden...

Wat is bijles van Lyceo?

Vaste begeleiders geven je kind extra uitleg over specifieke onderwerpen en helpen bij voorbereiding van toetsen. Je kind leert zelfstandig en georganiseerd te werken. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen toe, verbeteren resultaten en verdwijnen leerachterstanden. Onze bijlessessies kunnen zowel op locatie als online plaatsvinden en zijn flexibel wanneer het de leerling het beste uitkomt.

Wat zijn de voordelen van bijles(sen) van Lyceo?

Naast het ondersteunen van je kind bij vakken die ze moeilijk vinden, ondersteunt Lyceo je kind in het ontwikkelen van een gezond leefritme. We vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het belang van gezonde voeding, regelmatig bewegen, een goede nachtrust en het inbouwen van voldoende ontspanningsmomenten

Daarnaast is ons lesmateriaal innovatief, onafhankelijk en ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten. Zo zorgen wij voor de beste begeleiding van jouw kind.

In welke vakken geeft Lyceo bijles?

Hieronder staan alle vakken waarin bijles gegeven wordt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op het vak waarin je interesse hebt voor meer informatie.

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

Wil jij online bijles krijgen?

Leerlingen kunnen ook gemakkelijk vanuit huis bijles volgen. Meer informatie over online bijles? Klik hier.