Bijles Roosendaal

Zoek jij bijles in Roosendaal of omgeving?

Studiebegeleiding in de vorm van bijles helpt je de inhoud van een bepaald vak beter te begrijpen. Tijdens elke bijlessessie worden eerdere lessen bekeken en wordt een nieuw schema gemaakt op basis van waar nog extra uitleg gewenst is. De “demonstratie, samen, doe-het-zelf” methode is de wetenschappelijke methode die we altijd gebruiken. Is het nodig? Dan ontvang je van ons extra (huiswerk)opdrachten om te oefenen met de stof.

Waar vind je bijles in Roosendaal? 

Kom jij uit de omgeving Roosendaal Centrum, Kortendijk, Wouw, Kalsdonk, Tolberg, Minnebeek-Watermolen, Fatima-Villapark of Langdonk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op een zelfstandige vestiging in Roosendaal. Deze locatie is gevestigd op de Admiraal Lonckestraat, 1 minuut lopen van Station Roosendaal. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Da Vinci college, Jan Tinbergen college, Nobertus Gertrudis Lyceum, Nobertus Gertrudis Mavo en Munnikenheide College.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Roosendaal?

De studiebegeleiders van Lyceo doorlopen een streng selectieproces en een uitgebreid intern opleidingsprogramma. Begeleiders inspireren, motiveren en geven vertrouwen. En dat is precies wat we onze studenten willen meegeven.

Kies het juiste moment in plaats van gebonden te zijn aan een vaste dag of tijd. Bijles is mogelijk op een van onze locaties of online.

In welke vakken kan ik bijles volgen?

Je krijgt persoonlijke begeleiding van een vaste en ervaren begeleider die kennis in huis heeft van het onderwerp waar hij of zij op vastloopt. Alle vakken staan ​​hieronder vermeld.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen of bijles geven?

Bijles kan heel effectief zijn bij het verbeteren van je zwakke vakken en kan heel nuttig zijn bij de voorbereiding op de toetsweek en schoolexamens tijdens het examenjaar. Is bijles op locatie niet iets voor jou? Kijk dan eens op onze online bijlespagina.