Bijles Zaandijk

Op zoek naar bijles in Zaandijk?

Waar de ene leerling goed is in wiskunde, is de ander weer beter in de talen. Soms kan het fijn zijn om bij de vakken waar je wat moeite mee hebt extra hulp en uitleg te krijgen. Bijles van Lyceo kan hiervoor een uitkomst bieden. 

Waar in de omgeving van Zaandijk kun je terecht voor bijles?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Zaandijk. Daarnaast hebben we in de regio van Zaandijk een aantal zelfstandige locaties waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden we de mogelijkheid aan voor leerlingen om de bijles online, en dus vanuit huis, te volgen. Hierdoor is er dus altijd wel een manier om dat moeilijke vak weer leuk te maken! Zo ook als je uit Rooswijk, Rooswijk-Noord of Oud Koog komt. Woon je niet in Zaandijk maar bijvoorbeeld in Assendelft, Wormer of Wormerveer? Ook dan staan onze (digitale) deuren voor je open. 

Bezig met laden...

Wat zijn de pluspunten van bijles?

De bijlesbegeleiders van Lyceo volgen een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma. De begeleiders willen je inspireren, motiveren en je helpen vertrouwen op te bouwen.

Je bent niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen, jij bepaald samen met je begeleider een passend moment. Bijlessen vinden plaats op een van onze locaties of online.

Overzicht vakken

Lyceo biedt bijles aan voor de volgende vakken:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat het vak er niet tussen? Geen zorgen! Neem telefonisch contact met ons op via 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Bijles vanuit huis volgen? 

Online bijles is beschikbaar voor alle lesmethodes, vakken & elk niveau. Via Lyceo kun je, waar je ook woont, flexibel online bijles volgen. Kijk hier voor meer informatie.