Vraag een informatiepakket aan

Bijles Zaandijk

Waar de ene leerling goed is in wiskunde, is de ander weer beter in de talen. Soms kan het fijn zijn om bij de vakken waar je wat moeite mee hebt extra hulp en uitleg te krijgen. Bijles kan hiervoor een uitkomst bieden. 

Hoe werkt onze bijles aanpak?

Alle stappen die jij maakt worden bijgehouden, zodat je precies ziet wat het effect van de bijles is. De persoonlijke begeleiding tijdnes de bijlessen van bijvoorbeeld wiskunde, geschiedenis, bedrijfseconomie of Nederlands staat voorop. Daarmee zit je ook niet aan een vast moment in de week vast. Samen met je begeleider plan je een moment in de week in voor de bijles.

Bij Lyceo geven we bijles in veel vakken zoals Engels, bedrijfseconomie en scheikunde. Wil je meer weten? Bekijk dan onze speciale bijles pagina. 

Deze vakken geven wij op locatie, maar wij bieden ook de mogelijkheid om de bijles online te volgen. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze speciale online bijles pagina. 

Waar in de omgeving van Zaandijk kun je terecht voor bijles?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Zaandijk. Daarnaast hebben we in de regio van Zaandijk een aantal zelfstandige locaties waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden we de mogelijkheid aan voor leerlingen om de bijles online, en dus vanuit huis, te volgen. Hierdoor is er dus altijd wel een manier om dat moeilijke vak weer leuk te maken! Zo ook als je uit Rooswijk, Rooswijk-Noord of Oud Koog komt. Woon je niet in Zaandijk maar bijvoorbeeld in Assendelft, Wormer of Wormerveer? Ook dan staan onze deuren voor je open. 

Wil jij op een van de onderstaande locaties bijles komen geven? Bekijk dan onze werken bij pagina en wellicht zien we je op een van onze selectiedagen.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...