Lyceo Apeldoorn -
De Heemgaard

Danthe Franken

Vestigingsmanager

Mijn naam is Danthe Franken en ik ben vestigingsmanager op de Heemgaard in Apeldoorn. Ik heb mijn bachelor gehaald in Geschiedenis, maar altijd grote affiniteit gehad met het onderwijs. Ik vind het belangrijk dat iedere leerling de ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft om uiteindelijk het beste uit zichzelf te kunnen halen. Samen met een team van enthousiaste en deskundige begeleiders zorg ik daarom voor een positieve en veilige leeromgeving, waarin de leerlingen zich goed kunnen ontwikkelen. Op de Heemgaard bieden we huiswerkbegeleiding en bijles. Bij de huiswerkbegeleiding ligt de focus voornamelijk op het aanleren van studievaardigheden en het leren leren. Bij de bijlessen wordt er inhoudelijk in gegaan op een specifiek vak. Heb je nog vragen, neem dan vooral contact met mij op. Ik sta je graag te woord! 

Over deze locatie

Deze locatie van Lyceo is gevestigd in het schoolgebouw van De Heemgaard in Apeldoorn. Een christelijke scholengemeenschap vlakbij het Matenpark. De school is een vertrouwde omgeving, waar je kind zich op z’n gemak voelt. Bij ons kan je kind werken in een rustige omgeving met een fijne en open sfeer. Let op: op deze locatie kunnen enkel leerlingen van De Heemgaard terecht. Leerlingen van andere scholen kunnen op onze eigen vestiging terecht.

Doordat onze vestiging zich binnen de school bevindt, onderhouden we korte lijntjes met de docenten en mentoren. Wij begeleiden iedere leerling met oog voor persoonlijke behoeften, met als einddoel dat elke leerling met meer leerplezier en zelfstandigheid weer aan de slag kan. Dit doen we via onze eigen Lyceo Leren Leren© methode!

Wanneer je je kind aanmeldt voor de huiswerkbegeleiding of bijles, voeren we eerst samen een intakegesprek. Hierin bespreken we vakken waar eventueel extra aandacht aan moet worden besteed en andere wensen en verwachtingen. Aan de hand hiervan wordt er voor jouw kind een plan van aanpak gemaakt, waarin de doelstellingen en wensen op een rij worden gezet. Voor vragen over huiswerkbegeleiding of bijles kan je altijd contact met ons opnemen per e-mail of telefoon, of vrijblijvend een informatiepakket of kennismakingsgesprek aanvragen.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Huiswerkklas >
  • Toetsweek Ondersteuningsklas >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

Bijles

Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

Huiswerkklas

Kan jouw kind goed huiswerk plannen, maar vindt hij of zij het thuis vaak te rumoerig om zich goed te kunnen concentreren? Zoekt jouw kind een plek waar hij of zij rustig zijn of haar huiswerk kan maken? Dan biedt huiswerkklas de oplossing. In de middag maak je kind zijn of haar huiswerk onder toeziend oog van een docent, waardoor hij of zij daarna tijd over heeft voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Toetsweek Ondersteuningsklas

De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met TWOK zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

Vestiging op kaart