Lyceo Apeldoorn – De Heemgaard

De Heemgaard Apeldoorn – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Deze locatie voor huiswerkbegeleiding van Lyceo is gevestigd binnen De Heemgaard in Apeldoorn. De school is voor jou een vertrouwde omgeving, waar je je op je gemak voelt. Bij ons kan je werken in een rustige omgeving met een fijne en open sfeer. Je bent bij ons welkom om huiswerkbegeleiding en bijlessen te volgen. Doordat onze vestiging zich binnen de school bevindt, onderhouden we korte lijntjes met je docenten en mentor.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Apeldoorn – De Heemgaard
 • Heemradenlaan 125
 • 7329BZ Apeldoorn
 • Yaniek Hendriks
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Apeldoorn.

  Wanneer je aangemeld wordt voor de huiswerkbegeleiding of bijles, voeren we eerst samen met je ouders een intakegesprek. Hierin bespreken we vakken waar eventueel extra aandacht aan moet worden besteed en andere wensen en verwachtingen. Aan de hand hiervan wordt er voor jou een plan van aanpak gemaakt, waarin de doelstellingen en je wensen op een rij worden gezet.

  Samen gaan we kijken welk doel het beste bij jou past en waar we mee aan de slag gaan tijdens de begeleiding.

  Voor vragen over huiswerkbegeleiding of bijles kan je altijd contact met ons opnemen per e-mail of telefoon, of vrijblijvend een informatiepakket of kennismakingsgesprek aanvragen.

  Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van De Heemgaard.

  Yaniek Hendriks

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Yaniek Hendriks en ben de vestigingsmanager op De Heemgaard in Apeldoorn. Samen met mijn team aan begeleiders sta ik voor alle leerlingen klaar. Voorafgaande aan deze mooie functie heb ik de docentenopleiding mogen volgen en hier neem ik veel dingen uit mee. Zo vind ik het belangrijk dat de leerlingen altijd centraal staan en dat we ook daadwerkelijk een oplossing op maat bieden. Mijn team van begeleiders bestaat uit een jonge groep enthousiaste studenten die graag de handen uit de mouw steken voor onze leerlingen. Zo proberen zij net als ik voor het maximaal haalbare resultaat te gaan! Heeft u vragen over wat wij kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind is hetzelfde, de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschool bijles. Hier werken we samen aan de vakken die jouw kind lastig vindt, zodat jouw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

  Huiswerkklas

  Kan jouw kind goed huiswerk plannen, maar vindt hij of zij het thuis vaak te rumoerig om zich goed te kunnen concentreren? Zoekt jouw kind een plek waar hij of zij rustig zijn of haar huiswerk kan maken? Dan biedt huiswerkklas de oplossing. In de middag maak je kind zijn of haar huiswerk onder toeziend oog van een docent, waardoor hij of zij daarna tijd over heeft voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Toetsweekopvangklas

  De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met TWOK zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

  Vestiging op kaart