Lyceo Arnhem -
Montessori College Arnhem

Crissy van der Zee

Vestigingsmanager

Mijn naam is Crissy van der Zee en ik ben sinds 2021 vestigingsmanager op het Montessori College Arnhem. Ik vind het belangrijk om goed contact met de docenten van school te hebben en ben (samen met mijn team) goed op de hoogte van de werkwijze van het Montessori. Op deze manier kunnen we de leerlingen de beste hulp bieden!
Ik ben zelf afgestudeerd als maatschappelijk werker en heb vanuit daar meegenomen hoe belangrijk het is om met maatwerk leerlingen op een positieve manier te motiveren.
Ik vind het belangrijk dat de leerlingen een rustige, maar ook positieve plek hebben waar ze zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. We helpen ze niet alleen met het maken (en afkrijgen!) van hun huiswerk, maar leren ook duurzame studievaardigheden aan waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.
Ik ontmoet u graag voor een persoonlijk gesprek!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Het leerproces van jouw kind staat op deze locatie centraal. Het persoonlijk contact met je kind vinden wij belangrijk. Wij hebben daarom ook altijd eerst een kennismakingsgesprek met de leerling en de ouder(s) samen. Tijdens dit gesprek vertellen wij wat we kunnen bieden door middel van onze begeleiding. Wij streven op de begeleiding naar zoveel mogelijk vaste begeleiders. Je kind wordt op onze vestiging ook gekoppeld aan een vaste begeleider die nauw betrokken zal zijn bij het leerproces. Als team zorgen we ervoor dat jouw kind zich goed op zijn of haar plek voelt.

Mocht je een keer willen zien hoe wij werken, kom gerust even langs. We zitten heel dichtbij, namelijk gewoon op de school van jouw kind!

 

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Studiecoaching >
  • Toetsweek Ondersteuningsklas >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding is er aandacht voor planning, overzicht en structuur. Jouw kind krijgt bij ons de mogelijkheid om op een rustige plek huiswerk te maken en vragen te stellen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van toetsen en het leren zelfstandig te werken.

Bijles

Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding voor een bepaald vak? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres! Onze ervaren begeleiders bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft in alle vakken en op alle niveaus. Na een intakegesprek maken we een plan om doelgericht zijn of haar vak bij te spijkeren. De bijlessen vinden plaats in een aparte ruimte en na iedere bijles rapporteren we in ons leerlingvolgsysteem. Al vele leerlingen hebben dankzij onze bijlessen meer zelfvertrouwen gekregen en hun cijfers aanzienlijk verbeterd.

Studiecoaching

Efficiënt huiswerk maken en toetsen voorbereiden zijn voor sommige leerlingen grote uitdagingen. Waar begin je? Hoe behoud je structuur? En hoe zorg je ervoor dat je je huiswerk op tijd afrondt én de stof onder de knie hebt? Daar willen wij jouw zoon of dochter graag bij helpen! Je kind gaat gedurende 10 weken, 1 uur per week aan de slag met een studiecoach om effectieve studievaardigheden te ontwikkelen. De zelfstandigheid, het zelfinzicht en het zelfvertrouwen groeien hierdoor. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Toetsweek Ondersteuningsklas

De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met TWOK zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Wil je er zeker van zijn dat jouw kind het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jouw kind met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op zijn of haar behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van het diploma. En het mooie is dat jouw zoon of dochter hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

Vestiging op kaart