Lyceo Arnhem – Montessori College Arnhem

Montessori College Arnhem – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Montessori College Arnhem verzorgt Lyceo huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching. Wij geven de begeleiding op school, waardoor het een bekende en veilige omgeving is voor je. Daarnaast hebben wij veel contact met je docenten en je mentor.
Wij zijn op deze vestiging voor huiswerkbegeleiding geopend van maandag tot en met donderdag. Voor bijles en studiecoaching wordt er rekening houdend met jouw lesrooster een afspraak gemaakt met de bijlesdocent en/of de coach, zodat je zoveel mogelijk aansluiting hebt op je lesrooster.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Crissy van der Zee

Vestigingsmanager

Ik ben Crissy van der Zee, vestigingsmanager op het Montessori college in Arnhem. Ik geniet ervan om te leren, en om planningen en samenvattingen te maken. Dit enthousiasme wil ik ook graag overbrengen op de leerlingen. Ook leg ik alles graag uit aan anderen. Hierdoor sta ik samen met mijn team klaar voor alle leerlingen. Met mijn HBO-diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening op zak ga ik graag het (motivatie)gesprek aan met leerlingen.

 • Lyceo Arnhem – Montessori College Arnhem
 • Utrechtseweg 174
 • 6812AL Arnhem
 • Crissy van der Zee
 • Vestigingsmanager
+31653856995

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Jouw leerproces op deze locatie staat centraal. Het persoonlijk contact met jou vinden wij belangrijk. Wij hebben daarom ook altijd eerst een kennismakingsgesprek met jou en je ouders samen. Tijdens dit gesprek vertellen wij wat we jou kunnen bieden door middel van de  begeleiding en zullen we met jou bespreken waar je hulp bij kunt krijgen. Wij streven op de begeleiding naar zoveel mogelijk vaste begeleiders. Je wordt op onze vestiging ook gekoppeld aan een vaste begeleider die nauw betrokken zal zijn bij jouw leerproces. Als team zorgen we ervoor dat jij je goed op je plek voelt.

Mocht je een keer willen zien hoe wij werken, kom gerust even langs. We zitten heel dichtbij, namelijk op jouw school!

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Montessori College Arnhem. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt de Sweerts de Landasstraat.

Openingstijden

 • 15:15 - 18:15
 • 14:15 - 17:15
 • 15:15 - 18:15
 • 15:15 - 18:15
 • 15:15 - 18:15
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerkbegeleiding is een groepsgewijze begeleiding. Je zit met een klein groepje in een lokaal. De werkwijze van huiswerkbegeleiding heeft aansluiting op het Montessorionderwijs. Wij begeleiden je bij het plannen en organiseren. Daarbij houden we rekening met de deeltaken waar het Montessori mee werkt. Tijdens de begeleiding heb je uiteraard de ruimte om onder begeleiding huiswerk te kunnen maken, je leert plannen, organiseren en we maken afspraken met je over eventuele herkansingen. Uiteraard kun je hulp krijgen bij het maken van de vakken en mocht je graag een gemaakte toets met ons willen bespreken, kunnen wij ook een toetsinzage voor je regelen.

  Bijles

  Naast huiswerkbegeleiding is er ook een mogelijkheid voor bijles. Heb je moeite met een bepaald vak, dan kun je vakinhoudelijke hulp krijgen. Tijdens de bijles krijg je gerichte hulp bij de vragen en de theorie die jij lastig vindt. Ook voor de bijles kunnen wij toetsinzage voor je regelen zodat je samen met de bijlesdocent je gemaakte toets kunt nabespreken.