Studiekring Arnhem – Thomas a Kempis College

Arnhem Thomas a Kempis College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Arnhem heeft Studiekring een vestiging in het Thomas a Kempis College aan de Thomas a Kempislaan. Hier geven wij al sinds 2006 huiswerkbegeleiding en helpen we leerlingen die extra hulp nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Ook leerlingen die niet op deze school zitten, zijn hier van harte welkom voor huiswerkbegeleiding en bijles. Daarnaast kun je hier ook terecht voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

Openingstijden

Maandag tot donderdag: 15.00 tot 18.00 uur.
Vrijdag: 14.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Jop Deckers

Vestigingsmanager

Mijn naam is Jop Deckers, ik heb een master sociologie en ben afgestudeerd als docent maatschappijleer. Ik heb al ruim twee jaar ervaring in de studiebegeleiding. Met mijn betrokken en persoonlijke aanpak voelen leerlingen zich gezien. Dit zorgt voor een prettige en motiverende werksfeer bij de begeleiding. Leerlingen leren vaardigheden waar ze de rest van hun studieloopbaan wat aan hebben en krijgen het zelfvertrouwen waardoor zij het uiteindelijk zelfstandig kunnen inzetten.

  • Studiekring Arnhem – Thomas a Kempis College
  • Thomas a Kempislaan 25
  • 6822LR Arnhem
  • Jop Deckers
  • Vestigingsmanager
026 303 04 65

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen je graag met je huiswerk. Onze vestigingsmanager Jop en zijn docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar om je tegemoet te komen. Doordeweeks zijn wij geopend van maandag tot donderdag van 15.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur. In het weekend zijn wij gesloten. Je kan ons telefonisch bereiken via het nummer 026 303 04 65

Drie lokalen op school
In het Thomas a Kempis College heeft Studiekring drie lokalen ter beschikking in één van de vleugels op de eerste verdieping. Hierdoor kun je gelijk na je laatste les aanschuiven om huiswerk te maken.

Het intakegesprek
Voordat je begint met huiswerkbegeleiding kom je samen met je ouder(s) langs voor een intakegesprek. Zo weet je precies wat Studiekring voor jou kan betekenen en kan Jop je adviseren over een passende begeleiding.

Op deze vestiging in Arnhem kun je terecht voor:

Bijles

Ben jij onzeker over één of meerdere vakken? Zou jij graag begeleiding willen in een bepaald vak? Dan kan je bij ons terecht voor bijles! Bijles kan je helpen om de stof beter te begrijpen en verwerken. Zo krijg jij snel grip op dat voor jou moeilijke vak.

Studiecoaching

Ben jij bijna klaar om zelfstandig te werken, maar nog niet helemaal? Zou jij een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken met het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan is studiecoaching wat voor jou! Bij studiecoaching ligt de nadruk niet op vakinhoudelijke kennis, maar op het aanleren van studievaardigheden. Hierbij staat het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk centraal, waar je de rest van je leven plezier van hebt. Meer weten over studiecoaching? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Huiswerkklas

Kan jij goed zelfstandig aan de slag met je huiswerk, maar is het daar thuis te rumoerig voor? Zoek jij een rustige werkplek waar je geconcentreerd je huiswerk kan maken? Schuif dan aan bij huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen maak je 's middags onder toezicht van een docent je huiswerk, zodat je tijd over hebt voor leukere dingen. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Brugklastraining

De overgang van bassischool naar brugklas is voor veel leerlingen een grote stap. Deze training is speciaal voor brugklassers die extra goed voorbereid deze nieuwe periode in willen gaan. Met handige tips zorgen onze coaches ervoor dat jij een goed begin maakt op je nieuwe school! Interesse? Voor meer informatie kun je met onze vestigingsmanager.

Faalangsttraining

Heb jij veel last van zenuwen als je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Presteer je matig, ondanks dat je je goed hebt voorbereid? Dan kan je bij ons terecht voor faalangstreductietraining. In zes bijeenkomsten van 45 minuten leer je wat faalangst is, hoe je het herkent en vooral hoe je ermee om moet gaan. Zo krijg jij je faalangst onder controle! Behoefte aan meer informatie? Je kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Rekentraining

Op het Thomas a Kempis College biedt Studiekring rekentraining aan voor leerlingen van 4 of 5 havo en 5 of 6 vwo die hun rekentoets niet hebben gehaald.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie