Lyceo Arnhem – Sweerts de Landasstraat

Arnhem Sweerts de Landasstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding in Arnhem volg je bij Lyceo! Op deze huiswerkbegeleidingsvestiging worden eveneens bijlessen op locatie aangeboden. De locatie is gelegen op 10 minuten loopafstand van het Centraal station. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10.00 uur tot 18.00 uur. 

Arwa El-Gharabawy

Vestigingscoördinator

Ik ben Arwa El-Gharabawy en ik ben vestigingsmanager op het Lyceo in Arnhem. Naast Toegepast Psycholoog ben ik een ervaren coach en trainer. Ik weet daarmee goed hoe ik jouw gedrag positief kan beïnvloeden. Het belangrijkste voor mij is dat jij weet dat jij het ook alleen kan! Ik help je met tips en tricks, door streng te zijn als ik geloof dat het goed voor jou is en je te verwennen wanneer jij het verdient. Succes binnen? Dan vieren we dat! Is het nog niet gelukt? Morgen is weer een nieuwe dag!

  • Lyceo Arnhem – Sweerts de Landasstraat
  • Sweerts de Landasstraat 59 b
  • 6814DB Arnhem
  • Arwa El-Gharabawy
  • Vestigingscoördinator
+31650427803

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Onze huiswerkbegeleiding vindt op een centrale locatie in Arnhem plaats. Hierdoor kunnen leerlingen ons makkelijk bereiken, onafhankelijk van de school waar ze naartoe gaan. We werken met een pool van vaste begeleiders en bijlesdocenten om je zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. We vinden het belangrijk om nauw contact te hebben met je ouders, zodat we een goed beeld hebben van hoe we jou het beste kunnen begeleiden.

Daarnaast houden we dagelijks een digitaal logboek bij over jou. Er staat in wat je die dag gedaan heb, hoe dat ging en of er bijzonderheden waren. Je ouders kunnen inloggen en dit lezen, zo kunnen zij ook jouw ontwikkeling volgen. We zijn er voor jou om je te helpen je vaardigheden te versterken, waardoor je schoolresultaten zullen verbeteren en je zelfvertrouwen zal groeien. Door deze handvatten zal je weer zelfstandig aan de slag kunnen, zodat je op den duur zonder begeleiding verder kunt.

Bij Lyceo vinden wij het belangrijk dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. We benaderen je met een positieve houding: wij helpen je geloven in je talenten en mogelijkheden en door te zetten op lastige momenten. Daarnaast helpen wij je om de moeilijke vakken onder de knie te krijgen en leren we je vaardigheden aan waardoor je weer vertrouwen krijgt in je leerproces, wat je zelfvertrouwen  en leerplezier vergroot.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail! Je kan ook even langskomen; we hebben elke maandag inloopspreekuur van 18.00 tot 19.00 uur. Een belletje van te voren is handig.

Huiswerkbegeleiding

Wat wil jij leren tijdens de huiswerkbegeleiding? Bij de start kijken we samen wat jouw leerdoelen zijn en maken we een plan. Dit plan evalueren we tussendoor en stellen we indien mogelijk bij.
Wanneer je schooldag is afgelopen, kom je naar de huiswerkbegeleiding. Bij binnenkomst wordt er wat gegeten, gedronken en een praatje gemaakt. Samen maken we een planning. Begeleiders lopen rond en bieden je hulp waar nodig. Ook hebben we een welverdiende pauze tussendoor. Is je werk af? Dan wordt je huiswerk gecontroleerd en je leerwerk overhoord. Hierna ga je lekker naar huis. In het logboek zetten we hoe je dag is verlopen, zodat je ouders ook kunnen lezen hoe je dag is gegaan.

Bijles

Heb je moeite met een specifiek vak of extra uitleg nodig in verband met een achterstand? Kom dan naar bijles bij Lyceo! Onze één op één begeleiding geeft je alle extra uitleg die jij nodig hebt. Je kan samen oefenen en al je vragen stellen. Bijlessen kunnen op de locatie plaatsvinden, waarbij je met de bijlesdocent zelf de dag en tijd kan afspreken. De bijlessen kunnen worden afgenomen met een strippenkaart.

Het Lyceo Examenjaar

Wil je er zeker van zijn dat je het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jou met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van je diploma. En het mooie is dat je hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

StudieKeuzeAdvies

Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie