Lyceo Arnhem- Sweerts de Landasstraat

Arnhem Sweerts de Landasstraat– De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Lyceo Arnhem is een huiswerkbegeleidingsvestiging waar eveneens bijlessen op locatie worden aangeboden. De locatie is gelegen op 10 minuten loopafstand van het Centraal station. Lyceo Arnhem is geopend van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Ik ben Kees Oost en ben de vestigingscoördinator op onze vestiging in Arnhem. Ik heb Engels gestudeerd. Mijn doel is om leerlingen te helpen zichzelf te ontwikkelen op het gebied van studievaardigheden, zodat ze het vertrouwen hebben hun eigen plek in de wereld te vinden. Daarnaast help ik de leerlingen om zelf ook een doel te vinden, zodat ze iets hebben om naartoe te kunnen werken. Op die manier probeer ik leerlingen te enthousiasmeren voor het aanleren van de vaardigheden die zo belangrijk zijn om succesvol zelfstandig te worden.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Onze huiswerkbegeleiding vindt op een centrale locatie in Arnhem plaats. Hierdoor kunnen leerlingen ons makkelijk bereiken, onafhankelijk van de school waar ze naartoe gaan. We werken met een pool van vaste begeleiders en bijlesdocenten om je zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. We vinden het belangrijk om nauw contact te hebben met je ouders, zodat we een goed beeld hebben van hoe we jou het beste kunnen begeleiden.

Daarnaast houden we dagelijks een digitaal logboek bij over jou. Er staat in wat je die dag gedaan heb, hoe dat ging en of er bijzonderheden waren. Je ouders kunnen inloggen en dit lezen, zo kunnen zij ook jouw ontwikkeling volgen. We zijn er voor jou om je te helpen je vaardigheden te versterken, waardoor je schoolresultaten zullen verbeteren en je zelfvertrouwen zal groeien. Door deze handvatten zal je weer zelfstandig aan de slag kunnen, zodat je op den duur zonder begeleiding verder kunt.

Bij Lyceo vinden wij het belangrijk dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. We benaderen je met een positieve houding: wij helpen je geloven in je talenten en mogelijkheden en door te zetten op lastige momenten. Daarnaast helpen wij je om de moeilijke vakken onder de knie te krijgen en leren we je vaardigheden aan waardoor je weer vertrouwen krijgt in je leerproces, wat je zelfvertrouwen  en leerplezier vergroot.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail!

Huiswerkbegeleiding

Wat wil jij leren tijdens de huiswerkbegeleiding? Bij de start kijken we samen wat jouw leerdoelen zijn en maken we een plan. Dit plan evalueren we tussendoor en stellen we indien mogelijk bij.
Wanneer je schooldag is afgelopen, kom je naar de huiswerkbegeleiding. Bij binnenkomst wordt er wat gegeten, gedronken en een praatje gemaakt. Samen maken we een planning. Begeleiders lopen rond en bieden je hulp waar nodig. Ook hebben we een welverdiende pauze tussendoor. Is je werk af? Dan wordt je huiswerk gecontroleerd en je leerwerk overhoord. Hierna ga je lekker naar huis. In het logboek zetten we hoe je dag is verlopen, zodat je ouders ook kunnen lezen hoe je dag is gegaan.

Bijles

Heb je moeite met een specifiek vak of extra uitleg nodig in verband met een achterstand? Kom dan naar bijles bij Lyceo! Onze één op één begeleiding geeft je alle extra uitleg die jij nodig hebt. Je kan samen oefenen en al je vragen stellen. Bijlessen kunnen op de locatie plaatsvinden, waarbij je met de bijlesdocent zelf de dag en tijd kan afspreken. De bijlessen kunnen worden afgenomen met een strippenkaart.

  • Lyceo Arnhem- Sweerts de Landasstraat
  • Sweerts de Landasstraat 59 b
  • 6814DB Arnhem
  • Kees Oost
  • Vestigingscoördinator
+31613634048

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie