Lyceo Arnhem – Thomas a Kempis College

Arnhem Thomas a Kempis College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Arnhem heeft Lyceo een vestiging in het Thomas a Kempis College aan de Thomas a Kempislaan. Hier geven wij al sinds 2006 huiswerkbegeleiding en helpen we leerlingen die extra hulp nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Ook leerlingen die niet op deze school zitten, zijn hier van harte welkom voor huiswerkbegeleiding en bijles. Daarnaast kun je hier ook terecht voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Arnhem – Thomas a Kempis College
 • Thomas a Kempislaan 25
 • 6822LR Arnhem
 • Michelle Mostard
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Ons team staat voor je klaar
  Wij helpen je graag met je huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je tegemoet te komen. Je kan ons telefonisch bereiken via het nummer 026 303 04 65

  Drie lokalen op school
  In het Thomas a Kempis College heeft Lyceo drie lokalen ter beschikking in één van de vleugels op de eerste verdieping. Hierdoor kun je gelijk na je laatste les aanschuiven om huiswerk te maken.

  Het intakegesprek
  Voordat je begint met huiswerkbegeleiding kom je samen met je ouder(s) langs voor een intakegesprek. Zo weet je precies wat Lyceo voor jou kan betekenen en kan de Vestigingsmanager je adviseren over een passende begeleiding.

  Michelle Mostard

  Vestigingsmanager

  De Vestigingsmanager op Thomas a Kempis College in Arnhem zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.

   

  Heeft u vragen? Neem contact op!  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Als je jouw kind hebt aangemeld voor Lyceo huiswerkbegeleiding, voeren we samen met jou en je kind een intakegesprek. Aan de hand hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt waarin we de doelstellingen en wensen van hem of haar op een rij zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, als dat nodig is, het plan bij. Doordat jouw kind wekelijks op locatie is, kunnen de begeleiders en de vestigingsmanager de voortgang goed monitoren en bijsturen waar dat nodig is. Zowel ouders als leerlingen hebben hier baat bij. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijgt jouw zoon of dochter actieve en persoonlijke begeleiding en wordt hij of zij gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding voor een bepaald vak? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres! Onze ervaren begeleiders bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft in alle vakken en op alle niveaus. Na een intakegesprek maken we een plan om doelgericht zijn of haar vak bij te spijkeren. De bijlessen vinden plaats in een aparte ruimte en na iedere bijles rapporteren we in ons leerlingvolgsysteem. Al vele leerlingen hebben dankzij onze bijlessen meer zelfvertrouwen gekregen en hun cijfers aanzienlijk verbeterd.

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind is hetzelfde; de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschool bijles. Hier werken we samen aan de vakken die jouw kind lastig vindt, zodat jouw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

  Studiecoaching

  Efficiënt huiswerk maken en toetsen voorbereiden zijn voor sommige leerlingen grote uitdagingen. Waar begin je? Hoe behoud je structuur? En hoe zorg je ervoor dat je je huiswerk op tijd afrondt én de stof onder de knie hebt? Daar willen wij jouw zoon of dochter graag bij helpen! Je kind gaat gedurende 10 weken, 1 uur per week aan de slag met een studiecoach om effectieve studievaardigheden te ontwikkelen. De zelfstandigheid, het zelfinzicht en het zelfvertrouwen groeien hierdoor. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jouw kind goed huiswerk plannen, maar vindt hij of zij het thuis vaak te rumoerig om zich goed te kunnen concentreren? Zoekt jouw kind een plek waar hij of zij rustig zijn of haar huiswerk kan maken? Dan biedt huiswerkklas de oplossing. In de middag maak je kind zijn of haar huiswerk onder toeziend oog van een docent, waardoor hij of zij daarna tijd over heeft voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van bassischool naar brugklas is voor veel leerlingen een grote stap. Deze training is speciaal voor brugklassers die extra goed voorbereid deze nieuwe periode in willen gaan. Met handige tips zorgen onze coaches ervoor dat jij een goed begin maakt op je nieuwe school! Interesse? Voor meer informatie kun je met onze Vestigingsmanager.

  Toetsweekopvangklas

  De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met TWOK zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Rekentraining

  Op het Thomas a Kempis College biedt Lyceo rekentraining aan voor leerlingen van 4 of 5 havo en 5 of 6 vwo die hun rekentoets niet hebben gehaald. Wil je meer weten of jezelf aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

  Vestiging op kaart