Lyceo Bilthoven – Het Nieuwe Lyceum

Het Nieuwe Lyceum – De beste begeleiding, gewoon om de hoek!

Op Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven kun je na je lessen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding of bijlessen. In de vertrouwde schoolomgeving bieden wij je een fijne, rustige leeromgeving. Doordat wij in school zitten werken we nauw samen met de docenten en mentoren. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Wing Lee

Vestigingsmanager

Mijn naam is Wing Lee en ik ben al bijna 10 jaar werkzaam in de leerlingbegeleiding. Ik heb een achtergrond als orthopedagoog en ben werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening. Binnen Het Nieuwe Lyceum ben ik werkzaam als Vestigingsmanager en organiseer ik de huiswerkbegeleiding en bijlessen voor leerlingen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Samen met mijn team van begeleiders help ik leerlingen bij het leren leren (ontwikkelen en gebruiken van effectieve studievaardigheden), bij het plannen en organiseren van schoolwerk en bij het voorbereiden van (school-)examens. Persoonlijke aandacht voor iedere leerling staat bij ons hoog in het vaandel. Uit ervaring weten wij dat iedere leerling op een andere manier werkt en wij helpen graag de leerlingen zoeken naar een methode die goed bij hen past.

 • Lyceo Bilthoven – Het Nieuwe Lyceum
 • Jan Steenlaan 38
 • 3723BV Bilthoven
 • Wing Lee
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Bilthoven

We houden de lijntjes tussen de school en Lyceo kort, zodat de mentor van de leerling en de Vestigingsmanager van Lyceo elkaar snel vinden. Daarbij vinden we het belangrijk om nauw contact te hebben met jou en je ouders, zodat we volledig beeld van jou hebben en daarop de begeleiding kunnen aanpassen. Ons belangrijkste punt is namelijk dat iedere leerling uniek is. Het doel van Lyceo is het vergroten van je zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Onze ervaren begeleiders zorgen voor een ontspannen sfeer, zodat je je op je gemak voelt en rustig met je huiswerk aan de slag gaat.

Ben je benieuwd? Kom gerust langs om een kijkje te nemen of maak een afspraak via de telefoon of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast ben je ook van harte welkom om een middag mee te lopen met de huiswerkbegeleiding.

Let op: deze locatie is enkel voor leerlingen van Het Nieuwe Lyceum.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Bilthoven kun je terecht voor;

  Huiswerkbegeleiding

  Bij de huiswerkbegeleiding van Lyceo kan je meteen na je laatste les terecht voor ondersteuning bij je maak- en leerwerk. In een ontspannen sfeer en rustige, vertrouwde omgeving ga je aan de slag. Dit doe je niet alleen; onze begeleiders werken samen met jou aan je planning en studievaardigheden. Daarbij zijn ze er om je vakinhoudelijke vragen te beantwoorden.

  Bijles

  Naast huiswerkbegeleiding bieden wij ook bijlessen aan. Tijdens een bijles kun je met een begeleider één op één aan de slag. Je kunt al je vragen stellen die in de klas niet beantwoord zijn, oefenen met vragen maken of kijken hoe je het beste kunt leren voor het betreffende vak. Bijles is hierdoor de perfecte oplossing zodra je moeite hebt met een vak, of ergens achterloopt. Met bijles worden moeilijke vakken weer leuk, groeit je zelfvertrouwen en kunnen je schoolprestaties enorm verbeteren!