Huiswerkbegeleiding Bilthoven

Huiswerkbegeleiding in Bilthoven en omgeving

Lyceo biedt op verschillende scholen in en om Bilthoven huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt met je huiswerk.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Bilthoven en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Bilthoven Zuid, Noord, de Bilt, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Groenekan of Achttienhoven-Westbroek en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Bilthoven en omgeving. Je vindt onze school locatie op het Nieuwe Lyceum. Bij deze vestiging zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen onze leerlingen van de scholen Werkplaats Kindergemeenschap, stichting Aeres Groep en Berg en Bosch Onderwijs bijles bij ons volgen.

Persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo

Een onbezorgde schooltijd, dat gaat niet altijd vanzelf. Soms heeft een kind extra ondersteuning nodig bij het plannen en maken van huiswerk. Daarom zijn wij er, met begeleiding bij het schoolwerk en individuele, positieve aandacht voor iedere leerling. Onze missie is om leerlingen alle ondersteuning te bieden voor een bloeiende schooltijd.

Meer weten over de voordelen?

Onze vestigingsmanagers nemen deel aan een doorlopend intern trainingsprogramma. Ook onze studentbegeleiders hebben een uitgebreide selectieprocedure doorlopen. Zo zijn zij gescreend op hun didactische vaardigheden, klassenmanagement en vakinhoudelijke kennis. We kiezen bewust voor studenten, omdat zij dicht bij de belevingswereld van leerlingen staan. Onze begeleiders inspireren, motiveren en geven vertrouwen. En dat is precies wat we leerlingen willen meegeven.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik volg huiswerkbegeleiding van Lyceo op Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven. De sfeer vind ik fijn en het is er rustig, waardoor je goed kunt werken.  Ze leren me wat een goede manier is om samenvattingen te maken en verschillende manier om goed te kunnen leren. We maken een dagelijkse planning en dat vind ik fijn omdat je dan weet waar je aan toe bent. Ook word je overhoord. Ik raad het zeker aan!”

Leerling huiswerkbegeleiding (brugklas)

“De huiswerkbegeleiding van Lyceo op het Nieuwe Lyceum in Bilthoven heeft mij erg geholpen omdat er altijd goede begeleiding is en je altijd terecht kan bij je begeleider om vragen te stellen. Thuis kan ik me niet heel goed concentreren, dit heeft daarbij zeker geholpen. Ook is het personeel erg vriendelijk wat ook heel erg fijn is!”

Leerling huiswerkbegeleiding