Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding in Soest

Persoonlijke studiebegeleiding in Soest

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor Engels of het leren voor je toets Scheikunde?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Soest om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na de laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Soest en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Soest, ’t Hart-Soestdijk, Klaarwater, Boerenstreek, De Eng-Soest Midden, Smitsveen, Overhees, Zuid of Soesterberg en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding een zelfstandige vestiging in Soest. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen hier leerlingen van onder andere de scholen De Lasenberg en het Griftland College.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Soest bij Lyceo?

Op onze vestigingen kun je na je laatste les, of soms zelfs in het weekend, terecht voor dat extra steuntje in de rug. Bij ons ga je in een kleine groep aan het werk met je huiswerk of juist met je leerwerk. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. Meer weten? Bekijk dan onze pagina over huiswerkbegeleiding.

Persoonlijke studiebegeleiding

Voordat leerlingen bij ons aan het huiswerkbegeleiding traject beginnen gaan we met elkaar in gesprek. In dit gesprek stellen we de doelen vast. Wat motiveert jou? Waar ben je goed in? Waar wil je aan werken? Samen maken we speciaal voor jou een plan van aanpak. Wij geloven er namelijk in dat iedere leerling uniek is, waardoor wij persoonlijke studiebegeleiding aan willen bieden.