Huiswerkbegeleiding in Soest

Persoonlijke studiebegeleiding in Soest

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor Engels of het leren voor je toets scheikunde?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Soest om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na de laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Soest en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Soest, ’t Hart-Soestdijk, Klaarwater, Boerenstreek, De Eng-Soest Midden, Smitsveen, Overhees, Zuid of Soesterberg en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding een zelfstandige vestiging in Soest. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen leerlingen van onder andere de scholen De Lasenberg en het Griftland College, na hun laatste les naar ons toe voor huiswerkbegeleiding.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Soest bij Lyceo?

Huiswerkbegeleiding is voor leerlingen uit alle leerjaren en van alle niveaus. Je bent in de middag na school aanwezig om je huiswerk te maken. Je wordt begeleid met je planning, je leert “leren” en je leert structuur aan te brengen. Ook is er ruimte om je te overhoren voor toetsen en proefwerken. We streven ernaar om tijdens de begeleiding al het huiswerk af te ronden.

Waarom huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Leerlingen werken tijdens onze begeleiding met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Leren-methode, die we hebben ontwikkeld met Tilburg University. Ze krijgen ook een overzichtelijk planboek, waarin ze hun persoonlijke doelen, weekplanning, studievoortgang en reflectie bijhouden. Ook helpen we hen met leermethodes zoals samenvatten, mindmapping en het creëren van tijdlijnen.