Lyceo Bloemendaal – Hartenlust MAVO

De Hartenlust – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De huiswerkbegeleiding van Lyceo wordt geboden op de Hartenlust op de Vijverweg 31 in Bloemendaal. Je kan meteen door na je laatste lesuur voor huiswerkbegeleiding en bijles. In de school zijn twee vaste lokalen gereserveerd voor Lyceo. Deze vertrouwde omgeving bied je een fijne leeromgeving. We werken nauw samen met de docenten, mentoren en trajectbegeleiders van de Hartenlust om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Mirjam Roukes-Wammes

Vestigingsmanager

Mijn naam is Mirjam Roukes-Wammes en ik ben de Vestigingsmanager van De Hartenlust in Bloemendaal. Ik heb Cultureel Erfgoed gestudeerd en heb mij binnen deze studie al snel gefocust op educatie in de culturele sector. De mooiste projecten in musea waaraan ik in vier jaar tijd heb gewerkt, waren schoolprogramma’s waarin we extra aandacht besteedden aan talentontwikkeling bij middelbare scholiere, specifiek in het VMBO. Dat deed mij realiseren dat ik mij altijd in wil zetten voor het stimuleren en het vergroten van het zelfvertrouwen van leerlingen. Met veel plezier doe ik dit nu elke dag voor de leerlingen van De Hartenlust!
Met een team van begeleiders kijken we naar jouw persoonlijke doelen en hoe wij die samen met jou kunnen realiseren!

 • Lyceo Bloemendaal – Hartenlust MAVO
 • Vijverweg 31
 • 2061GT Bloemendaal
 • Mirjam Roukes-Wammes
 • Vestigingsmanager
+31630409782

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Bloemendaal

We werken met een vast team van enthousiaste begeleiders. De begeleiders staan elke dag klaar om je dag te bespreken, een planning te maken, te helpen bij het huiswerk en je nieuwe studievaardigheden bij te brengen. Je leert op deze manier de begeleiders goed kennen en de begeleiders jou; een persoonlijke band vinden we erg belangrijk. In ons team is rekening gehouden met de verschillende kwaliteiten van begeleiders om een zo gepast mogelijk aanbod te bieden aan de leerlingen. De begeleiders werken onder leiding van de Vestigingsmanager. We helpen je met het eigen maken van studievaardigheden, zodat je het huiswerk op den duur weer zelfstandig kan maken en leren.

Ben je benieuwd? Kom gerust langs om een kijkje te nemen of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast ben je ook van harte welkom om een middag mee te lopen met de huiswerkbegeleiding.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van de Hartenlust. Als je daar niet op school zit, zijn de dichtstbijzijnde locaties waar je terecht kunt Lyceo Haarlem- Zijlweg en Lyceo Haarlem – Lorentzplein.

Openingstijden

 • 14:35 - 17:30
 • 14:35 - 17:30
 • 14:35 - 17:30
 • 14:35 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Bloemendaal kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding werken we samen aan je huiswerk en je studievaardigheden, hoe maak je bijvoorbeeld een goede planning? Hoe kun je op een goede manier leren voor vakken als wiskunde of aardrijkskunde? Samen met het team van vaste begeleiders helpen we je bij het ontwikkelen van deze vaardigheden. Op deze manier vergroten we jouw zelfstandigheid en wordt het maken van je huiswerk steeds makkelijker. Daarnaast staan we altijd klaar om je te helpen bij de vragen die je hebt. Ons team helpt je ook met het nakijken van je huiswerk en het overhoren van je leerwerk, zodat je met een goed gevoel je toetsen ingaat. Je ouders kunnen in ons eigen leerlingvolgsysteem je ontwikkelingen volgen.

  Bijles

  Haal je onvoldoendes voor één bepaald vak of loop je achter met de stof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij Lyceo de uitkomst! Onze begeleiders hebben ruime kennis van één of meerdere vakken. Je kan met alle vragen over de stof bij de begeleider terecht. De bijlessen worden individueel gegeven, waardoor er ingezoomd kan worden al jouw vragen. Tussentijds houden we goed contact met elkaar en evalueren we de stof.