Lyceo Delft -
Christelijk Lyceum Delft

Laura van Koppen

Vestigingsmanager

Mijn naam is Laura en ik ben vestigingsmanager op het Christelijk Lyceum in Delft. Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier begeleiding en bijlessen gegeven, dit combineerde ik met mijn studies Frans en Rechten. Als vestigingsmanager ga ik nu met een team van gedreven begeleiders aan de slag om voor jouw kind een prettige plek te creëren en hem of haar te helpen om een goede schooltijd te doorlopen. Als je vragen hebt of gewoon even kennis wil komen maken met mij, het team en onze diensten neem dan gerust contact op!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Delft

Het persoonlijk contact en de nauwe samenwerking met mentoren, docenten en ouders zorgen ervoor dat de leerling centraal staat. Samen helpen we jouw kind de vakinhoudelijke stof eigen te maken, ondersteunen we de ontwikkeling van de studievaardigheden en creëren we structuur, overzicht en een persoonlijke planning. Met huiswerkbegeleiding van Lyceo hoeft jouw kind zich geen zorgen meer te maken om het huiswerk. Na de laatste les kan je kind bij ons terecht. We zorgen er samen voor dat het huiswerk af is zodat er thuis lekker tijd is om te ontspannen.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Studiecoaching >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding is er aandacht voor planning, overzicht en structuur. Jouw kind krijgt bij ons de mogelijkheid om op een rustige plek huiswerk te maken en vragen te stellen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van toetsen en het leren zelfstandig te werken.

Bijles

Heeft jouw kind moeite met één specifiek vak? Heeft hij of zij wellicht een achterstand opgelopen? Dan kan hij of zij bij ons voor bijles terecht! Wij zorgen voor een begeleider die een specialist is in dat lastige vak. Deze begeleider geeft jouw kind een uur individuele aandacht en helpt bij het doorgronden van de stof. Je zoon of dochter kan vragen stellen en samen oefenen. Doordat hij of zij de stof beter gaat begrijpen, zal ook het zelfvertrouwen van jouw zoon of dochter toenemen!

Studiecoaching

Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur per week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

Vestiging op kaart