Lyceo Delft – Christelijk Lyceum Delft

Christelijk Lyceum Delft- De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Welkom op het Christelijk Lyceum Delft! De plek waar Lyceo onder andere huiswerkbegeleiding en bijles verzorgt. Elke schooldag staat onze bevlogen coördinator Isabel samen met haar ervaren begeleidingsteam klaar om je te helpen. Leerlingen van alle niveaus en leerjaren zijn welkom!

 Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Isabel van Emst

Vestigingscoördinator

Hallo! Mijn naam is Isabel van Emst. Ik ben afgestudeerd als Toegepast Psycholoog. In het verleden heb ik met kinderen gewerkt met gedragsproblematiek. Ik vind het fijn om met kinderen en jongvolwassenen te werken. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen zelfstandig en goed voorbereid de middelbare school verlaten. Hierbij wil ik graag helpen! Bel mij gerust en samen kunnen we kijken wat wij voor uw kind kunnen betekenen.

 • Lyceo Delft – Christelijk Lyceum Delft
 • Molenhuispad 1
 • 2614GE Delft
 • Isabel van Emst
 • Vestigingscoördinator
06-130 574 53

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Delft

Het persoonlijk contact en de nauwe samenwerking met mentoren, docenten en ouders zorgen ervoor dat jij centraal staat. Samen helpen we jou vakinhoudelijk de stof eigen te maken, ondersteunen we de ontwikkeling van je studievaardigheden en creëren we structuur, overzicht en een persoonlijke planning waar je dit nodig hebt. Met huiswerkbegeleiding van Lyceo hoef je je geen zorgen meer te maken om je huiswerk. Na je laatste les kun je bij ons terecht en zorgen we er samen voor dat het huiswerk af is zodat je thuis lekker kunt ontspannen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Christelijk Lyceum in Delft, zowel van het Molenhuispad als het Hof van Delft. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Lyceo Delft.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Delft kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Wil je leren hoe je je huiswerk efficiënt aan kan pakken? Lyceo kan je helpen. Tijdens de huiswerkbegeleiding heerst er een rustige en veilige sfeer waarin je je huiswerk kan maken en vakinhoudelijke vragen kan stellen. Wij geven je handvatten om structuur aan te brengen in het maken en leren van je huiswerk en besteden aandacht aan ‘leren leren’. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht: we kijken welke leermethode het beste bij jou past, zodat je de toetsen goed kan voorbereiden. Ook wordt de geleerde stof overhoord. Het uiteindelijke doel van de huiswerkbegeleiding is zelfstandigheid. Je ontwikkelingen zijn voor je ouders te volgen in ons leerlingvolgsysteem.

  Bijles

  Sommige leerlingen lopen bij één of meerdere specifieke vakken tegen bepaalde problemen aan. Voor deze leerlingen biedt Lyceo bijlessen aan het op Christelijk Lyceum Delft. Tijdens de bijles krijg je één op één begeleiding van een zorgvuldig geselecteerde begeleider, waardoor je alle ruimte hebt om al je vragen te stellen. De begeleider signaleert snel waar de knelpunten zitten en richt de bijles in naar jouw behoeftes. Samen werk je aan betere resultaten en meer zekerheid!

  Studiecoaching

  Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Leer plannen met studiecoaching. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het niet draait om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden. Hierbij ligt de nadruk op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Dit zijn vaardigheden waar je je hele leven iets aan hebt! Meer weten over studiecoaching? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze studiecoördinator.