Lyceo Gouda -
Antoniuscollege

Erna Vermeij

Vestigingsmanager

Mijn naam is Sterre de Ruiter en ik ben de vestigingsmanager van het Antonius College. Samen met een sterk en enthousiast team van begeleiders, begeleiden we de leerlingen met hun maak- en/of leerwerk, zullen we meekijken naar de planning en hun hierbij ondersteunen. Natuurlijk leert iedereen anders en zullen we samen kijken naar wat voor jou werkt! Uiteraard is er altijd ruimte voor gezelligheid, een praatje en humor. Heb je vragen? Aarzel dan niet om mij te bellen, appen of een mailtje te sturen!

Over deze locatie

Op deze school organiseren wij dagelijks huiswerkbegeleiding en bijlessen voor leerlingen van het Antoniuscollege en de AntoniusmavoXL.

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles kunt u verder lezen op deze website of contact met ons opnemen.

Zit jij niet op het Antoniuscollege en wil je toch huiswerkbegeleiding of bijles krijgen? Dan kan je terecht op onze eigen locatie in Gouda.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding is er aandacht voor planning, overzicht en structuur. Jouw kind krijgt bij ons de mogelijkheid om op een rustige plek huiswerk te maken en vragen te stellen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van toetsen en het leren zelfstandig te werken.

Bijles

Werkt jouw kind heel hard, maar blijft hij of zij steken bij één bepaald vak? Heeft je kind meer oefening nodig? Komen jullie er samen ook niet uit? Dan kunnen bijlessen hem of haar helpen! Tijdens de bijles (van een uur) krijgt je kind een-op-een begeleiding voor een vak waar hij of zij moeite mee heeft. Je zoon of dochter krijgt extra uitleg en oefent met het toepassen van de stof. Dit kan net het duwtje in de rug geven en meer zekerheid en zelfvertrouwen tot gevolg hebben. De bijlessen kunnen wekelijks plaatsvinden of gepland worden vlak voor een toets.

Het Lyceo Examenjaar

Een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarmee jij en je kind volledig worden ontzorgd. Dat is het Lyceo Examenjaar. We begeleiden je kind op de eigen school of op een van onze vestigingen met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast krijgt je kind een Lyceo Samenvatting en toegang tot ons digitale leerplatform Lyceo Examen Oefenen. Dit kan desgewenst worden aangevuld met StudieKeuzeAdvies en examenvreesreductietraining. Je kind krijgt kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt toegang tot onze digitale leeromgeving, vol extra oefenmateriaal voor alle examenvakken. Samen met een persoonlijke begeleider werken we aan het einddoel: het diploma behalen! Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Vestiging op kaart