Lyceo Groningen – Kwinkenplein

Lyceo op het Kwinkenplein – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding in Groningen volg je bij Lyceo op het Kwinkenplein. In onze vestiging vind je  rustige werkplekken, zodat je je goed kunt concentreren. De sfeer is gezellig en huiselijk, je bent hier welkom! Onze begeleiders staan altijd voor je klaar om je te helpen met plannen of vakinhoudelijke vragen. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Suzanne Jalving

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Suzanne Jalving en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator op onze eigen vestiging in Groningen, aan het Kwinkenplein. Ik werk inmiddels drie jaren voor Lyceo en doe dit met veel plezier. Ik heb mijn bachelor voor Communicatie behaald aan de Hanzehogeschool in Groningen. Voor de optimale begeleiding is goede communicatie met zowel de leerling als ouders en docenten van essentieel belang. Daarnaast vind ik een persoonlijke aanpak erg belangrijk, aangezien elke leerling uniek is met zijn/haar eigen sterktes! Samen met mijn team van enthousiaste begeleiders zorg ik voor een positieve en veilige leeromgeving, waarin persoonlijke aandacht centraal staat.

 • Lyceo Groningen – Kwinkenplein
 • Kwinkenplein 8 -4
 • 9712GZ Groningen
 • Suzanne Jalving
 • Vestigingscoördinator
+31651779679

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Groningen

Als je huiswerkbegeleiding volgt bij Lyceo in Groningen gaan we samen aan de slag om je studievaardigheden te verbeteren. Hierbij kun je denken aan tips hoe je een tekst goed kunt lezen, hoe je stof beter tot je kan nemen en hoe je hoofd- en bijzaken kunt scheiden. In de pauze is er, naast een gezond tussendoortje, ruimte voor gesprekken en grapjes.

Heb je interesse? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail.

Openingstijden

 • 13:00 - 19:00
 • 13:00 - 19:00
 • 13:00 - 19:00
 • 13:00 - 19:00
 • 13:00 - 19:00
 • 10:00 - 13:00
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding is er aandacht voor planning, overzicht en structuur. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om op een rustige plek je huiswerk te maken en vakinhoudelijke vragen te stellen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van toetsen en het leren zelfstandig te werken.

  Bijles

  Iedere leerling is verschillend. De één is goed is talen, de ander weer beter in wiskunde. Soms kan het erg fijn zijn om bij de vakken waar je wat meer moeite mee hebt extra hulp te krijgen. Bijles kan hiervoor een uitkomst bieden. Samen, één-op-één, met een ervaren begeleider ga je in op al jouw vragen en struikelblokken waardoor je meer grip krijgt op de stof. Op deze manier kun je werken aan je zelfvertrouwen en met een goed gevoel je toetsen ingaan.

  Examentraining

  Op onze locatie verzorgen wij in de weekenden en vakanties ook examentrainingen. Welke trainingen er worden gegeven verschilt per keer; kijk op onze website wanneer jouw vak bij jou in de buurt wordt gegeven.

  Basisschoolbegeleiding

  Heeft uw kind moeite met begrijpend lezen, breuken of zinsontleding? Dan is Lyceo basisschoolbegeleiding vast iets voor hem of haar! Lyceo basisschoolbegeleiding is bedoeld voor leerlingen uit groep 3 t/m groep 8. Met ons unieke Lyceo junior materiaal leren we kinderen op speelse wijze de vaardigheden die ze nodig hebben om te groeien op school. Zo krijgen ze het zelfvertrouwen en de kennis die ze verdienen!

  Studiecoaching

  Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan is studiecoaching iets voor jou. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van passende studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heb je voor de rest van je leven plezier van. Wil je meer weten óf je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingsmanager.