Lyceo Lisse – Fioretti College

Fioretti College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Deze vestiging van Lyceo bevindt zich op het Fioretti College in Lisse. Wij bieden zowel huiswerkbegeleiding en bijles op de school. Leerlingen van gymnasium, atheneum, havo en mavo uit alle leerlagen kunnen bij ons terecht. We zijn maandag tot en met donderdag geopend van 14.25 tot 18.00 uur. In onze rustige lokalen ga je direct na de les bij ons aan de slag. We werken nauw samen met de school, zodat je optimaal begeleid kan worden. Elke maand vindt er een terugkoppeling met de rector plaats en we spreken de teamleiders regelmatig.

Mijn naam is Marelle Hoogland en ik ben vestigingscoördinator op het Fioretti college in Lisse. Ik heb pedagogische wetenschappen gestudeerd in Leiden en ben hiernaast technisch coördinator op een hockeyclub in Haarlem. Op het veld staat positief coachen en ondersteunen altijd op nummer 1. Ook op het Fioretti zet ik deze kracht in om samen met mijn team op een positieve manier met leerlingen te werken. We bieden hierbij alle leerlingen structuur, laten hen oefenen met studievaardigheden in combinatie met plezier en enthousiasme!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Lisse

We streven er naar om je talenten met onze begeleiding maximaal te ontwikkelen. Door het versterken van je kwaliteiten zal je succeservaringen opdoen, hierdoor kan je groeien in zelfvertrouwen. Zo zit je beter in je vel en kan je jouw talenten verder ontwikkelen. Ons team van begeleiders helpen je om het beste uit jezelf te halen. De voortgang van je begeleiding wordt bijgehouden in ons eigen leerlingvolgsysteem. Je ouders krijgen hiervoor een persoonlijke inlog en kunnen hiermee jouw ontwikkelingen volgen.

Benieuwd geworden? Loop een keer langs! Voor meer informatie kan je ook contact opnemen via de telefoon of e-mail. In een kennismakingsgesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Fioretti College.

Op deze vestiging in Lisse kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

In de huiswerkbegeleiding komen leerlingen met verschillende hulpvragen bij ons; misschien heb je moeite met plannen of leren, of vind je het lastig om thuis zelfstandig aan de slag te gaan. Wij kunnen je helpen! Wij bieden je persoonlijke begeleiding. Er is één begeleider op maximaal 7 leerlingen, waardoor elke leerling aandacht krijgt. Er wordt aandacht gegeven aan het huiswerk voor de komende periode en begeleiding gegeven op de studievaardigheden.

Bij de start van je begeleiding worden persoonlijke doelen opgesteld waar binnen de huiswerkbegeleiding aan gewerkt wordt. De begeleiders kijken mee wat jouw leerstijl is en hoe deze versterkt kan worden, zodat je op een effectievere manier je huiswerk gaat maken en leren. In het begin geven de begeleiders hier veel sturing in. Door het volgen van huiswerkbegeleiding wordt de zelfstandigheid vergroot, met als doel dat een leerling zelfstandig zijn huiswerk leert plannen. De begeleiders zijn er elke dag om je te helpen met plannen, je maakwerk na te kijken en je leerwerk te overhoren. Ook zijn ze er om je vakinhoudelijke vragen te beantwoorden. Als je al je huiswerk af hebt, heb je lekker echt vrije tijd.

Bijles

Sommige vakken kunnen lastig zijn. We bieden bijles voor leerlingen die de moeite hebben met de stof, achterlopen om bepaalde redenen of graag voor je toets of examen alles samen willen doorlopen. De bijles bestaat uit één op één begeleiding en wordt gegeven op school, aangepast aan je rooster. De bijles vindt plaats op een rustige plek. De begeleider sluit aan bij je wensen en behoeften; samen wordt gekeken waar de bijles het beste voor ingezet kan worden. Zo kan de bijles je helpen meer grip te krijgen op het vak waar je moeite mee hebt.

  • Lyceo Lisse Fioretti College
  • Sportlaan 3
  • 2161VA Lisse
  • Marelle Hoogland
  • Vestigingscoördinator
+31682483506

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie