Bijlesnetwerk Nijmegen – SSgN

Nijmegen SSgN – De beste begeleiding gewoon bij je om de hoek

Op de SSgN in Nijmegen verzorgt Bijlesnetwerk ondersteuning bij het uitvoeren van jouw huiswerk. Je kan bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Wij bieden je een fijne en rustige werkplek binnen een vertrouwde omgeving. Na je laatste les, kun jij bij ons binnenlopen. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Anouk Raeven

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Anouk Raeven, vestigingcoördinator op de SSgN.  Ik ben afgestudeerd orthopedagoog,  gespecialiseerd in het helpen en begeleiden van kinderen met leermoeilijkheden.  Ik vind het  belangrijk dat een leerling zich gehoord en begrepen voelt. Daarbij is het opbouwen van zelfvertrouwen erg belangrijk.  Ik kijk dan ook samen met de leerling naar wat goed gaat, wat beter kan en hoe wij de eigen talenten kunnen inzetten om te groeien;  in de ontwikkeling van studievaardigheden en in de persoonlijke ontwikkeling.

  • Bijlesnetwerk Nijmegen – SSgN
  • Ijsbeerstraat 12
  • 6531PL Nijmegen
  • Anouk Raeven
  • Vestigingscoördinator
+31613625036

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nijmegen

Onze locatie is gevestigd in de SSgN te Nijmegen. Hierdoor hebben wij nauw contact met je mentor, zorgcoördinator en jouw docenten. Op school staat de ontwikkeling van talent centraal. Deze belangrijke visie delen wij bij de huiswerkbegeleiding. Wij willen jouw talenten inzetten om jou te leren leren en te groeien in jouw ontwikkeling. Door jou te helpen met plannen, structureren en te zoeken naar een voor jouw efficiënte leerstrategie, willen wij jou weer plezier laten hebben in het maken en leren van jouw huiswerk.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunnen wij altijd een vrijblijvend gesprek plannen. Ik ben altijd bereikbaar via mail of telefoon.

Huiswerkbegeleiding

Als je huiswerkbegeleiding bij ons volgt, betekent dit dat je op vaste dagen naar ons toekomt om je huiswerk te maken. Na je laatste les van de dag, kom je naar het huiswerklokaal. Wij vinden het belangrijk dat je na een lange lesdag eerste even een korte pauze neemt en even wat drinkt en eet. Daarna plannen we samen met jou je huiswerk in en komen tot een dagplanning. We bespreken hoe je deze uitvoert en vervolgens ga je zelfstandig aan het werk. Als je hulp nodig hebt, wordt deze geboden door de vaste begeleiders. Als je je huiswerk af hebt controleren wij dit en leerwerk wordt overhoord. Via ons online systeem houden wij een logboek bij. Hierin staan ook jouw persoonlijke leerdoelen beschreven. In het logboek geven wij aan hoe de dag is verlopen en geven wij aan hoe jij aan je doelen hebt gewerkt. Jouw ouders kunnen via dit systeem meelezen, zodat er een heldere communicatie is.

Bijles

Als jij moeite hebt met een specifiek schoolvak, kunnen wij bijles bieden. Samen wordt er gekeken waar jij precies hulp bij nodig hebt. Vervolgens wordt er een passende bijlesdocent voor jou gezocht. De bijles volg je 1-op-1, waardoor er veel individuele aandacht is en jij alle ruimte hebt om jouw vragen te stellen. Bijlessen kun je flexibel inplannen, zodat deze perfect aansluiten op jouw lesrooster. Uiteraard is er nauw contact tussen jouw bijlesdocent en de vestigingcoördinator, zodat wij weten dat de bijlessen prettig verlopen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie