Lyceo Nijmegen -
SSgN

Vera Hermsen

Vestigingsmanager

Mijn naam is Vera Hermsen, Vestigingsmanager op de SSgN. Ik heb mijn master communicatiewetenschap behaald met een scriptie over profielkeuze advies op de middelbare school. Ik vind het dan ook belangrijk om leerlingen goed te informeren, zodat ze zelf keuzes kunnen maken die bij hun eigen ontwikkeling passen. Samen met mijn team van begeleiders wil ik leerlingen stimuleren op eigen verantwoordelijkheid te nemen om zo alles uit hun middelbare schoolperiode te kunnen halen!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nijmegen

Onze locatie is gevestigd in de SSgN te Nijmegen. Hierdoor hebben wij nauw contact met je mentor, zorgcoördinator en jouw docenten. Op school staat de ontwikkeling van talent centraal. Deze belangrijke visie delen wij bij de huiswerkbegeleiding. Wij willen jouw talenten inzetten om jou te leren leren en te groeien in jouw ontwikkeling. Door jou te helpen met plannen, structureren en te zoeken naar een voor jouw efficiënte leerstrategie, willen wij jou weer plezier laten hebben in het maken en leren van jouw huiswerk.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunnen wij altijd een vrijblijvend gesprek plannen. We zijn altijd bereikbaar via mail of telefoon.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Studiecoaching >
  • Het Lyceo Examenjaar >
  • Toetsweek Ondersteuningsklas >

Huiswerkbegeleiding

Stapelt die berg huiswerk zich maar op? Tijdens de huiswerkbegeleiding streven we ernaar om het maak- en leerwerk van je zoon of dochter volledig af te ronden, zodat dit geen zorg meer is voor thuis. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Daarbij leren we je zoon of dochter, via een vooraf opgesteld persoonlijk ontwikkelingsplan, om zelfstandig en gestructureerd te werken. Inclusief toegang tot ons digitale leerplatform Lyceo Oefenen

Bijles

Wil jouw kind meer zekerheid over bepaalde vakken? Loopt hij of zij achter met de lesstof? Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kan jouw kind met al zijn of haar vragen terecht. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleiding, en in een ontspannen sfeer. Wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft.

Studiecoaching

Efficiënt huiswerk maken en toetsen voorbereiden zijn voor sommige leerlingen grote uitdagingen. Waar begin je? Hoe behoud je structuur? En hoe zorg je ervoor dat je je huiswerk op tijd afrondt én de stof onder de knie hebt? Daar willen wij jouw zoon of dochter graag bij helpen! Je kind gaat gedurende 10 weken, 1 uur per week aan de slag met een studiecoach om effectieve studievaardigheden te ontwikkelen. De zelfstandigheid, het zelfinzicht en het zelfvertrouwen groeien hierdoor. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Toetsweek Ondersteuningsklas

De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor van groot belang. Met onze Toetsweek Ondersteuningsklas (TWOK) zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Vestiging op kaart