Lyceo Oegstgeest – Kempenaerstraat

Oegstgeest Kempenaerstraat – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Oegstgeest verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Kempenaerstraat. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Mariëlle Wensveen

Mijn naam is Mariëlle Wensveen en ik ben met veel plezier Vestigingsmanager van Lyceo op onze locatie in Oegstgeest. Door middel van persoonlijke aandacht en een positieve benadering zorg ik er samen met mijn team voor dat uw kind de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. De focus kan vakinhoudelijk zijn, maar net zo belangrijk vind ik het creëren van een prettige en rustige werksfeer en de ondersteuning bij plannen en structureren. Samen met de leerlingen kijken we naar welke leermethodes werken. Er wordt stilgestaan bij successen en we zoeken naar oplossingen wanneer het minder goed gaat. Zelfvertrouwen van de leerlingen wordt vergroot en we hopen hiermee moeilijke vakken dragelijk of zelfs leuk te maken!

 • Lyceo Oegstgeest – Kempenaerstraat
 • Kempenaerstraat 39 c
 • 2341GG Oegstgeest
 • Mariëlle Wensveen

Over deze locatie

Op onze vestiging in Oegstgeest bieden wij scholieren huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining. Ons ruime pand beschikt over verschillende rustige werkruimtes, waar de leerlingen zonder afleiding kunnen studeren met de intensieve ondersteuning van onze coördinator en studiebegeleiders. Scholieren uit Oegstgeest, Leiden, Rijnsburg, Katwijk, Warmond en omgeving kunnen bij ons terecht, van brugklas tot en met het eindexamenjaar.

De huiswerkbegeleiding is bedoeld voor scholieren uit het vmbo, havo of vwo, en voor kinderen van de basisschool (groep 7 en 8). Bijles wordt ook gegeven aan studenten (mbo, hbo en wo), kandidaten voor staatsexamens en basisscholieren.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook met vrienden wil afspreken, een bijbaantje hebt en van sporten houdt?
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een kleine groep na je laatste les met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het leer- en maakwerk kun je de begeleiders ook om hulp vragen met het maken van een planning en is er extra aandacht voor de vakken die je lastig vindt. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo hou je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan bijles helpen! Wij bieden individuele bijlessen aan voor elke jaarlaag, voor ieder vak. Tijdens een bijles wordt in een uur alle stof uitgelegd waar je moeite mee hebt en herhaal je de andere stof. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! Neem gerust contact op voor een afspraak.