Lyceo Rhenen – Pantarijn

Rhenen Pantarijn – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Rhenen verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Pantarijn. Allemaal binnen de muren van je eigen school. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Corbin Stinkens

Vestigingsmanager

Mijn naam is Corbin Stinkens en namens Lyceo ben ik de Vestigingsmanager op het Pantarijn in Rhenen. Samen met een team van begeleiders werken we graag samen om adequate school resultaten te behalen. Leren is een proces van vallen en opstaan, dus stimuleren we je zo veel mogelijk om bij elk resultaat meer uit jezelf te blijven halen. Natuurlijk ben je ook gewoon jong en spelen er veel belangrijke dingen in jouw leven dan school. Vanuit mijn opleidingsachtergrond als Toegepast Psycholoog sta ik altijd open om hierover het gesprek met je aan te gaan. Mijn visie is dat iedereen uniek is en dat verdient een persoonlijke aanpak. In gesprek komen we wat mij betreft wel tot een mooie samenwerking waarbij jouw schoolcarrière én privéleven beide voldoende aandacht krijgen.

 • Lyceo Rhenen – Pantarijn
 • Nieuwe Veenendaalseweg 137
 • 3911MG Rhenen
 • Corbin Stinkens
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Rhenen

Iedereen, dus jij ook, heeft altijd al een aantal studievaardigheden ontwikkeld die goed werken. Naar die kwaliteiten gaan we op zoek zodat je die bewust meer kunt gaan inzetten. Natuurlijk gaan we ook nieuwe studievaardigheden proberen. Voelt dat voor jou goed om ze in te zetten en werkt het ook? Dan gaan we er meer mee doen. Lijkt het jou een fijn idee om na school samen te werken aan huiswerk? Zodat het huiswerk af is, toetsen op tijd geleerd zijn om daarna met een gerust gevoel naar huis te kunnen gaan, dan zien wij jou graag verschijnen bij de huiswerkbegeleiding.

In overleg met jou en je ouders maken we vooraf en tussentijds, afspraken om de begeleiding zo goed mogelijk te laten verlopen.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Topsporters, artiesten, topfunctionarissen, ze nemen tegenwoordig allemaal een coach in de hand om verder te komen in hun carrière. Daar is een keuze voor huiswerkbegeleiding voor jou als leerling wat mij betreft 100% mee te vergelijken. Jij hebt doelen om méér uit jezelf te gaan halen. Soms is dat om van die ene onvoldoende een voldoende te maken. Het kan ook best zijn dat jij van jezelf weet dat je van die 7 ook wel een 8 kan maken. Wat jouw doelen ook mogen zijn om te komen, bij de huiswerkbegeleiding gaan we samen – jijzelf, je ouders, wij als begeleiders en wanneer nodig ook je docenten en coaches van school – op zoek naar studievaardigheden én -begeleiding die voor jou werken.

  Bijles

  Het kan zijn dat je een steuntje in de rug kunt gebruiken op vakinhoudelijk gebied. Dan heb je mogelijk meer te winnen bij het inschakelen van een bijlesdocent. Bijles is gericht op het verbeteren van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Niemand kan uitblinken in al zijn vakken op school. Bij het ene vak gaat het je voor de wind en de andere kost je nu eenmaal wat meer inspanning. Dat is gelukkig heel normaal hoor. Loop jij op school vast op een bepaald (onderdeel van een) vak? Dan kan het op korte termijn verstandig zijn om daar extra vakinhoudelijk met een begeleider aan te werken. De begeleiding kan thuis (online) óf op school plaatsvinden. Voor informatie op maat mag je altijd even contact met mij opnemen.