Lyceo Rhenen -
Pantarijn

Corbin Stinkens

Vestigingsmanager

Mijn naam is Corbin Stinkens en namens Lyceo ben ik de Vestigingsmanager op het Pantarijn in Rhenen. Samen met een team van begeleiders werken we graag samen om adequate school resultaten te behalen. Leren is een proces van vallen en opstaan, dus stimuleren we je zo veel mogelijk om bij elk resultaat meer uit jezelf te blijven halen. Natuurlijk ben je ook gewoon jong en spelen er veel belangrijke dingen in jouw leven dan school. Vanuit mijn opleidingsachtergrond als Toegepast Psycholoog sta ik altijd open om hierover het gesprek met je aan te gaan. Mijn visie is dat iedereen uniek is en dat verdient een persoonlijke aanpak. In gesprek komen we wat mij betreft wel tot een mooie samenwerking waarbij jouw schoolcarrière én privéleven beide voldoende aandacht krijgen.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Rhenen

Iedereen, dus jij ook, heeft altijd al een aantal studievaardigheden ontwikkeld die goed werken. Naar die kwaliteiten gaan we op zoek zodat je die bewust meer kunt gaan inzetten. Natuurlijk gaan we ook nieuwe studievaardigheden proberen. Voelt dat voor jou goed om ze in te zetten en werkt het ook? Dan gaan we er meer mee doen. Lijkt het jou een fijn idee om na school samen te werken aan huiswerk? Zodat het huiswerk af is, toetsen op tijd geleerd zijn om daarna met een gerust gevoel naar huis te kunnen gaan, dan zien wij jou graag verschijnen bij de huiswerkbegeleiding.

In overleg met jou en je ouders maken we vooraf en tussentijds, afspraken om de begeleiding zo goed mogelijk te laten verlopen.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

Bijles

Wil jouw kind meer zekerheid over bepaalde vakken? Loopt hij of zij achter met de lesstof? Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kan jouw kind met al zijn of haar vragen terecht. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleiding, en in een ontspannen sfeer. Wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft.

Het Lyceo Examenjaar

Wil je er zeker van zijn dat jouw kind het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jouw kind met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op zijn of haar behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van het diploma. En het mooie is dat jouw zoon of dochter hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

Vestiging op kaart