Studiekring Soest – Burgemeester Grothestraat

Huiswerkbegeleiding in Soest aan de Burgemeester Grothestraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

We overhoren leerlingen, nemen samen de planning door en tussendoor kunnen leerlingen vragen stellen aan ervaren docenten. Voor iedere leerling maken we een Plan van Aanpak en houden we via onze digitale Huiswerkplanner bij hoe het huiswerk wordt gemaakt. Wij schenken veel aandacht aan de studievaardigheden, planning, werkhouding, concentratie en motivatie. De leerlingen leren bij ons hoe ze kunnen leren.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Nicole Kedde

Vestigingsmanager

Mijn naam is Nicole Kedde en ik ben Vestigingsmanager van Studiekring Soest. Ik heb Hotel Management gestudeerd en ben werkzaam geweest in de horeca en de reisbranche. Ik heb 3 kinderen en in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om door de Soesterduinen te wandelen. In mijn werk vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Samen met een team van ervaren begeleiders staan wij klaar om de leerlingen te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten en zelfstandiger te worden om zo hun schooltijd met succes af te ronden.
Heb je vragen, stel ze gerust!

 • Studiekring Soest – Burgemeester Grothestraat
 • Burgemeester Grothestraat 19 c
 • 3761CK Soest
 • Nicole Kedde
 • Vestigingsmanager
035 601 24 12

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Soest

Onze vestiging bevindt zich in het noorden van Soest aan de Burgemeester Grothestraat. Studiekring Soest geeft inmiddels enkele jaren huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching aan leerlingen uit de omgeving.

Veel leerlingen zijn afkomstig van Het Griftland College, Het Baarnsch Lyceum en de Waldheim Mavo. Maar ook leerlingen van scholen uit Amersfoort, Hilversum en Soest worden begeleid op deze vestiging. Naast leerlingen van vrijwel alle niveaus binnen het voortgezet onderwijs, zijn er ook basisschoolleerlingen en hbo-studenten aanwezig. Daarnaast heeft ons team ook veel ervaring met het begeleiden van leerlingen met verschillende leer- en ontwikkelingsproblemen, zoals ASS en dyslexie.

In de huiswerkbegeleiding zorgen we voor een prettige en rustige sfeer, waar leerlingen zich thuis voelen. We beschikken over twee lichte lokalen voor huiswerkbegeleiding. Daarnaast zijn er drie aparte ruimtes voor bijles.

Wil je meer weten, of een keer langskomen? Neem dan contact op via 035 601 24 12 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij het maken van je huiswerk? Heb je wat moeite met je concentreren of heb je soms vakinhoudelijke vragen terwijl je je opdrachten maakt? Dan ben je bij huiswerkbegeleiding helemaal op je plek. Hier maak je, met behulp van een ervaren begeleider, je huiswerk zodat je als je thuis komt tijd hebt voor andere dingen.

  Bijles

  Loop jij met een bepaald vak tegen vragen aan, die je niet tijdens de les kunt stellen? Heb je een achterstand opgebouwd waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken? Bijles kan dan helpen. Tijdens de één-op-één bijles van Studiekring werk je met een ervaren begeleider aan de punten waar je moeite mee hebt en benadruk je waar je goed in bent zodat dat moeilijke vak weer leuk wordt!

  Basisschoolbegeleiding

  Samen met een vaste begeleider pakt uw kind het vak aan waar hij of zij moeite mee heeft. We werken in de begeleiding volgens het voordoen, samen doen, zelf doen principe. Zo wordt uw zoon of dochter beter in het eerst zo lastige vak en wordt leren weer leuk!

  Studiecoaching

  Studiecoaching bij Studiekring, dat is een uur per week één op één hulp bij de vakken waar de leerling moeite mee heeft. Of het nu gaat om wiskunde, biologie of een taal. De leerling leert plannen, mindmappen en schoolwerk systematisch aan te pakken. Onze studiecoaches weten precies hoe ze leerlingen met hun leerwerk kunnen helpen. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Heb jij geen moeite met zelfstandig maken van je huiswerk, maar is een rustige omgeving zonder afleiding wel een noodzaak? En kun je die plek thuis niet vinden? Dan is er de huiswerkklas. Na je laatste les kun je hier terecht om in een vertrouwde, rustige omgeving je huiswerk te maken onder toeziend oog van een begeleider. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Faalangstreductietraining

  Kun jij in paniek raken tijdens een presentatie? Of heb je wel eens een black-out tijdens een toets? Dit kan door faalangst komen. Hier helpen wij je tijdens de faalangstreductietraining vanaf. Vanuit een rustige aanpak werken we aan een helder doel: vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kunnen beginnen. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang naar de middelbare school heeft een grote impact op het leven van een leerling. Niet langer zit je de gehele dag in hetzelfde lokaal, maar werk je met een rooster. Daar komen ook nog eens andere docenten en nieuwe klasgenoten bij kijken. Tijdens deze training geven ervaren studiecoaches tips om goed aan deze nieuwe periode te beginnen. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Toetsweekopvangklas

  Studiekring biedt leerlingen de mogelijkheid om zich goed voor te bereiden op de toetsweken middels de toetsweek opvangklas. Deze klas wordt georganiseerd om leerlingen de mogelijkheid, ruimte en rust te bieden voor een optimale voorbereiding. Een ruimte waarin rustig geleerd kan worden met minimale afleiding. De opvangklas is om ervoor te zorgen dat leerlingen al flink wat leerwerk hebben gedaan voor ze naar huis gaan. Om ze hierin te ondersteunen, is er een begeleider aanwezig die kan helpen met het plannen en het beantwoorden van (algemene) vragen. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om overhoord te worden. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.