Lyceo Ubbergen – Notre Dame Des Anges

Ubbergen Notre Dame Des Anges – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Ubbergen verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding voor leerlingen van de Notre Dame des Anges. We bieden je een fijne werkplek in jouw vertrouwde schoolomgeving. Op deze locatie kun je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Met ons enthousiaste team begeleiders staan wij klaar om jou te helpen met alle hulp die je kunt gebruiken voor goede schoolresultaten. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Kailey Sleebos

Vestigingsmanager

Mijn naam is Sandra de Kleijn en ik ben werkzaam als Vestigingsmanager op het Notre Dame des Anges. Samen met het team van begeleiders ben ik er voor de leerlingen. Omdat iedere leerling anders is, leg ik de nadruk op persoonlijke aandacht voor iedere leerling. We stellen samen een leerplan op, zodat elke leerling de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. Samen met de leerlingen ga ik aan de slag om er een fijn en leerzaam schooljaar van te maken!

 • Lyceo Ubbergen – Notre Dame Des Anges
 • Kasteelselaan 50
 • 6574AB Ubbergen
 • Kailey Sleebos
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Ubbergen

De Notre Dame Des Anges is een kleinschalige en overzichtelijke school en dat is precies wat we voor jou ook belangrijk vinden. Een persoonlijke benadering waarin wij samen met jou aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken. Bij de start van de begeleiding worden samen met jou, je ouders en eventueel de school een helder en haalbaar plan gemaakt. Tijdens de begeleiding zijn veel evaluatiemomenten en wordt de begeleiding, indien nodig, aangepast. Wanneer de begeleiding wordt beëindigd, zal er een evaluatiemoment zijn waarin je tools voor de toekomst meekrijgt.

Ons doel is dat jij trots bent op jezelf en een goede basis ontwikkelt voor jouw studievaardigheden. Met onze handvatten kun je op den duur zelfstandig je huiswerk op een prettige manier maken. Vanzelfsprekend kun je altijd met je vragen terecht bij ons begeleidersteam of de Vestigingsmanager.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust telefonisch contact op of via e-mail. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Gestructureerd en op jouw manier huiswerk leren maken? Dat kan bij Lyceo! Meteen na de laatste les kom je naar de huiswerkbegeleiding. Samen bekijken we je planning en vullen deze aan. Je gaat zelfstandig aan de slag, maar je kan altijd aan de rondlopende begeleiders vragen stellen. De begeleiders lopen rond om te kijken of het goed gaat. Als het werk voor die dag af is, wordt het bekeken met een begeleider. Een verslag over je dag wordt door de begeleider ingevuld in ons leerlingvolgsysteem. Dit kunnen jij en je ouders thuis teruglezen. Zo kunnen jullie goed de voortgang bijhouden. Je krijgt tijdens de huiswerkbegeleiding een vaste leerstructuur aangeleerd, dit kan je de rest van je schoolcarrière gebruiken. Er worden persoonlijke doelen opgesteld samen met je ouders, tussentijds zijn er veel reflectiemomenten waardoor we de doelen kunnen aanpassen, mocht dat nodig zijn.

  Bijles

  Naast huiswerkbegeleiding verzorgen wij ook bijlessen. Bijles is de perfecte manier om in korte tijd de vakkennis of vaardigheden bij te spijkeren. Samen met een speciaal geselecteerde begeleider werk je één op één aan het vak naar wens. Je kunt al jouw vragen stellen, samen aan opdrachten werken en zo jouw kennis van dit vak vergroten. Als Vestigingsmanager zorg ik dat je gekoppeld wordt aan de juiste begeleider. Daarnaast wordt jouw voortgang bijgehouden in ons leerlingvolgsysteem. Zowel structurele bijlessen als incidentele bijles behoort tot de mogelijkheden.