Lyceo Ubbergen – Notre Dame Des Anges

Ubbergen Notre Dame Des Anges – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Ubbergen verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding voor leerlingen van de Notre Dame des Anges. We bieden je een fijne werkplek in jouw vertrouwde schoolomgeving. Op deze locatie kun je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Met ons enthousiaste team begeleiders staan wij klaar om jou te helpen met alle hulp die je kunt gebruiken voor goede schoolresultaten. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Ubbergen – Notre Dame Des Anges
 • Kasteelselaan 50
 • 6574AB Ubbergen
 • Kailey Sleebos
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Ubbergen

  De Notre Dame Des Anges is een kleinschalige en overzichtelijke school en dat is precies wat we voor jou ook belangrijk vinden. Een persoonlijke benadering waarin wij samen met jou aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken. Bij de start van de begeleiding worden samen met jou, je ouders en eventueel de school een helder en haalbaar plan gemaakt. Tijdens de begeleiding zijn veel evaluatiemomenten en wordt de begeleiding, indien nodig, aangepast. Wanneer de begeleiding wordt beëindigd, zal er een evaluatiemoment zijn waarin je tools voor de toekomst meekrijgt.

  Ons doel is dat jij trots bent op jezelf en een goede basis ontwikkelt voor jouw studievaardigheden. Met onze handvatten kun je op den duur zelfstandig je huiswerk op een prettige manier maken. Vanzelfsprekend kun je altijd met je vragen terecht bij ons begeleidersteam of de Vestigingsmanager.

  Wil je graag meer informatie? Neem gerust telefonisch contact op of via e-mail. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

  Kailey Sleebos

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Kailey Sleebos en ik ben in 2023 afgestudeerd als Pedagoog aan de HAN. Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere ervaringen opgedaan met verschillende doelgroepen en hulpvragen. Hierdoor heb ik ervaren dat maatwerk erg belangrijk is, ieder persoon leert en is anders. Samen met het team van begeleiders zorgen wij met veel enthousiasme voor een goede begeleiding van de leerlingen op het Notre Dame des Anges.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Bij huiswerkbegeleiding bij Lyceo wordt er gezorgd voor een dagelijkse structuur en een rustige leeromgeving. Door met een vast team van begeleiders te werken, kunnen zij en jouw kind elkaar snel leren kennen en krijgt jouw zoon of dochter de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. De begeleiders overhoren het leerwerk, controleren het maakwerk en kunnen je kind ook uitleg geven als hij of zij een vakinhoudelijke vraag heeft. Daarnaast leren we je kind plannen en leren, zodat hij of zij makkelijker en beter toetsen kan voorbereiden. Als ouder kun jij de ontwikkelingen volgen in ons leerlingvolgsysteem.

  Bijles

  Bijles

  Heeft je zoon of dochter moeite met een bepaald vak? Dan is bijles wellicht de juiste oplossing! Tijdens onze bijles geeft een vaste begeleider jouw kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt hem of haar bij het voorbereiden van toetsen. Onze bijlessen zijn zowel op locatie als online te volgen en zijn flexibel in te plannen.

  Studiecoaching

  Efficiënt huiswerk maken en toetsen voorbereiden zijn voor sommige leerlingen grote uitdagingen. Waar begin je? Hoe behoud je structuur? En hoe zorg je ervoor dat je je huiswerk op tijd afrondt én de stof onder de knie hebt? Daar willen wij jouw zoon of dochter graag bij helpen! Je kind gaat gedurende 10 weken, 1 uur per week aan de slag met een studiecoach om effectieve studievaardigheden te ontwikkelen. De zelfstandigheid, het zelfinzicht en het zelfvertrouwen groeien hierdoor. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

  Vestiging op kaart