Lyceo Vlaardingen – st jozefmavo

Vlaardingen St.-Jozefmavo – De beste begeleiding bij jou om de hoek

Lyceo huiswerkbegeleiding Vlaardingen op de St.-Jozefmavo is gevestigd in de school zelf. Deze vestiging biedt ruimte voor de leerlingen van de St.-Jozefmavo uit elk leerjaar. In een rustig lokaal ga je direct na schooltijd aan de slag. Op deze manier creëren we een ontspannen omgeving die jou de mogelijkheid geeft je goed te concentreren op het huiswerk. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 14.45 en 17.00 uur.

Ik ben Atoesa Zare en als vestigingscoördinator van Lyceo ben ik werkzaam op de St. Jozefmavo in Vlaardingen. Na het behalen van mijn Psychologie diploma, heb ik schoolmaatschappelijk werk verricht in het Basisonderwijs in Parijs. Mijn functie als vestigingscoördinator biedt mij de mogelijkheid om mijn eerder opgedane kennis en ervaringen toe te passen in het voortgezet onderwijs en daar een veilige omgeving te creëren voor leerlingen waarin zij het plezier (her)ontdekken in het leren en zich daarnaast ook op persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen. Samen met mijn team van kundige en enthousiaste begeleiders bieden wij leerlingen de persoonlijke aandacht die zij nodig hebben om hun studievaardigheden te ontwikkelen. Daarbij vinden wij het van belang dat het vertrouwen van de leerling in eigen kunnen wordt versterkt, zodat zij in de toekomst ook zonder extra begeleiding in staat zullen zijn om altijd het beste uit zichzelf te halen.

Op deze vestiging in Vlaardingen kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Vind je het lastig om je huiswerk goed te plannen of weet je niet goed hoe je je moet voorbereiden op een toets? Met Lyceo huiswerkbegeleiding gaan we samen aan de slag met de dingen die jij moeilijk vindt.

We werken met jou aan betere cijfers en het vergroten van jouw zelfvertrouwen. Bij ons staat rust, persoonlijke aandacht en structuur centraal. We werken na schooltijd in één van de lokalen op school met jou aan het huiswerk dat die week centraal staat. We helpen je met de knelpunten die je tussentijds tegenkomt en bieden je de mogelijkheid om in alle rust het huiswerk te maken en te leren. Je maakwerk wordt gecontroleerd en je leerwerk overhoord. Tevens vinden we het belangrijk om jouw planvaardigheid te vergroten. We maken gebruik van dagplanners die je na verloop van tijd steeds zelfstandiger gaat invullen. Daarnaast werken we met een huiswerksysteem wat jou extra grip geeft! Dit systeem geeft thuis ook inzage, zodat je ouders je ontwikkelingen kunnen volgen. We vinden het belangrijk om jouw zelfstandigheid te vergroten. Dit doen we door je studievaardigheden extra aandacht te geven zodat je op den duur je huiswerk zonder onze hulp kan maken en leren.

Bijles

Veel leerlingen hebben één bepaald vak waar ze wat meer moeite mee hebben. Heb jij dit ook en wil je graag meer grip op stof? Wil je je cijfer verbeteren, loop je achter met de stof of wil je met meer vertrouwen je toetsen in? Dan kan bijles van Lyceo een mooie oplossing zijn! Samen met een ervaren bijlesbegeleider werk je één-op-één aan jouw vak en kan er ingezoomd worden op de stof die jij het moeilijkste vindt. De bijles vindt in een rustige ruimte na schooltijd op de St.-Jozefmavo plaats.
Tussentijds houden we met je ouders en het docententeam goed contact, zodat we je nog beter kunnen helpen met je knelpunten.

  • Lyceo Vlaardingen – st jozefmavo
  • Willem de Zwijgerlaan 240
  • 3136AX Vlaardingen
  • Atoesa Zare
  • Vestigingscoördinator
+31610799666

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie