Lyceo Wageningen – Pantarijn

Wageningen Pantarijn – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Wageningen verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Pantarijn. Allemaal binnen de muren van je eigen school. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Iris Oostindier

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Iris en ik sta samen met mijn team van ervaren, enthousiaste begeleiders voor de leerlingen klaar.

 • Lyceo Wageningen – Pantarijn
 • Hollandseweg 9
 • 6706KN Wageningen
 • Iris Oostindier
 • Vestigingscoördinator
+31653859265

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Wageningen

Binnen het Pantarijn staan zelfontplooiing en de talenten van een leerling centraal en hier sluiten wij met de huiswerkbegeleiding op aan. We gaan uit van je sterke kanten en kijken welke manier van leren het beste bij jou past. Van hieruit bieden wij ondersteuning die aansluit op jouw individuele behoeften.

De huiswerkbegeleiding vindt plaats in een kleine groep. Hierdoor kunnen wij de persoonlijke aandacht bieden die je nodig hebt en is er altijd voldoende ruimte voor vragen over je huiswerk en/of ondersteuning bij je leerwerk. Als je opziet tegen je huiswerk of niet goed weet hoe je het beste voor een toets kunt leren, zijn wij er om jou te motiveren en leggen we uit hoe je effectiever kunt leren, op een manier die aansluit op jouw leertalent. Zo werken we samen aan duurzame studievaardigheden, die jouw zelfstandigheid en zelfvertrouwen vergroten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn per mail en telefonisch bereikbaar.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Iedereen komt naar de huiswerkbegeleiding vanuit zijn persoonlijke situatie. Soms loop je ergens in vast met je studievaardigheden. Soms wil je juist tijd overhouden voor leuke dingen (lees: een extra boost of in minder tijd dezelfde mooie resultaten bereiken). Wat jouw doelen ook mogen zijn om te komen, bij de huiswerkbegeleiding gaan we samen – jijzelf, je ouder(s)/verzorger(s), wij als begeleiders en wanneer nodig ook je docenten en coaches van school – op zoek naar studievaardigheden én -begeleiding die voor jou werken. En vergeet niet dat topsporters ook een coach in de hand nemen om verder te komen in hun carrière.
  Iedereen, dus jij ook, heeft altijd al een aantal studievaardigheden ontwikkeld die goed werken. Naar de kwaliteiten gaan we op zoek zodat je die bewust meer kunt gaan inzetten. Natuurlijk gaan we ook nieuwe studievaardigheden proberen. Via ons online volgsysteem houden wij je ouder(s)/verzorger(s) dagelijks op de hoogte van de voortgang.

  Bijles

  Loop jij op school of bij de huiswerkbegeleiding heel specifiek vast op een bepaald (onderdeel van een) vak? Dan kan het op korte termijn verstandig zijn om daar extra vakinhoudelijk met een begeleider aan te werken. Tijdens bijles word je een uur individueel ondersteund op vakinhoudelijke vragen. In overleg jouw ouders en je docent kunnen we bespreken wat voor jou op het moment nodig is. Samen met je bijlesdocent gaan we dan verdere afspraken maken over de begeleiding. De begeleiding kan thuis (online) óf op school plaatsvinden. Voor informatie op maat mag je altijd even contact met mij opnemen.