Bijles Valkenswaard

Zoek jij bijles in Valkenswaard?

Bijlessen zijn de oplossing zodra een leerling tijdelijk achterloopt met de lesstof of het fijn vindt om persoonlijke uitleg te krijgen. Bij de bijlessen richten ervaren, enthousiaste begeleiders zich op het aanleren van studievaardigheden: plannen, bouwen, herhalen, reflecteren.

Waar vind je bijles in Valkenswaard?

Kom jij uit de omgeving Valkenswaard Centrum, ‘t Gegraaf, Borkel en Schaft, Dommelen, Geenhoven, Hoge Akkers, Turfberg of Kerkakkers en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie SG Were Di, vlakbij Philips de Jong Wandelpark.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Valkenswaard?

Bijles is er voor alle persoonlijke uitleg. Daarnaast besteden we ook aandacht aan de algemene aspecten. Het hebben en behouden van een gezonde levensstijl is de sleutel tot het behalen van goede cijfers op school. Wij helpen jouw zoon of dochter hierbij. Denk hierbij aan gezond eten, voldoende bewegen, ontspannen en voldoende slapen.

Door deze aspecten van je leven in stand te houden, kun je de focus en het energieniveau behouden dat je nodig hebt om te slagen op school.

Wij geven bijles in:

Wij geven bijles in bijna alle verschillende vakken. Meer weten? Klik dan op de vakken hieronder.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen?

Lyceo geeft je kind de flexibiliteit om overal online bijles te volgen. Deze online sessies kunnen jouw kind helpen om zelfstandig en gestructureerd te werken, wat leidt tot betere resultaten.