Studiekring Apeldoorn – Gymnasium

Apeldoorn Gymnasium – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Apeldoorn heeft Studiekring een vestiging in het Gymnasium. In de school beschikken wij over een lokaal waar we leerlingen helpen door het geven van huiswerkbegeleiding en bijles. Het Gymnasium staat open voor alle leerlingen uit de omgeving die extra hulp nodig hebben, dus ook als je niet op deze school zit ben je van harte welkom! Daarnaast bieden wij ook de volgende diensten aan: studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Jasha Farkas

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager van de Studiekring vestiging op het gymnasium in Apeldoorn zorgt voor een rustige en prettige leeromgeving te creëren waar leerlingen effectief met hun huiswerk aan de slag kunnen gaan. Leren plannen en studievaardigheden aanleren staan hierbij centraal. Ons doel is om leerlingen de middelen te geven waarmee zij uiteindelijk leren om zelfstandig te werken.

 • Studiekring Apeldoorn – Gymnasium
 • Kastanjelaan 17
 • 7316BM Apeldoorn
 • Jasha Farkas
 • Vestigingsmanager
055 303 43 84

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk en je vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 055 303 43 84.

Lokaal op school
Op het Gymnasium in Apeldoorn beschikken wij over een eigen lokaal waar we huiswerkbegeleiding en bijles geven.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding komen jij en je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet jij wat Studiekring precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager je advies geven over de begeleiding.

Openingstijden

 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken gaat niet iedereen makkelijk af. Heb jij moeite met het goed plannen van je huiswerk, waardoor je het niet op tijd af krijgt? Dan biedt huiswerkbegeleiding de uitkomst. Onze ervaren begeleiders kunnen je helpen met het aanbrengen van structuur, zodat jij weer grip krijgt op je huiswerk.

  Bijles

  Heb jij moeite met een bepaald vak of loop je achter met de stof? Dan is bijles wat voor jou! Bijles kan je helpen om de lesstof beter te begrijpen en verwerken. Met één of twee uur bijles per week van één van onze deskundige docentbegeleiders krijg jij dat moeilijke vak zo onder de knie.

  Studiecoaching

  Kan jij bijna zelfstandig werken, maar nog niet helemaal? Zou je nog een extra steuntje in de rug willen? Leer efficiënt plannen en leren met studiecoaching! Met één uur in de week heb jij net dat beetje extra ondersteuning dat je nodig hebt. Behoefte aan meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze Vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Ben jij goed in zelfstandig werken, maar is het daar thuis te druk voor? Zoek jij een plek waar je rustig en geconcentreerd aan de slag kan gaan? Sluit dan aan bij huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen werk je 's middags onder toeziend oog van een docent aan je huiswerk, zodat je daarna tijd over hebt voor leukere dingen. Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Van basisschool naar brugklas is voor veel leerlingen een grote stap waar veel spanning bij komt kijken. Deze training is speciaal voor brugklassers die extra goed voorbereid willen zijn op deze nieuwe periode. De handige tips van onze ervaren docenten zorgen ervoor dat jij een goede start maakt. Meer weten? Neem dan contact op met onze Vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen de zenuwen bij jou hoog op als je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Haal je geen goede cijfers, ondanks dat je goede voorbereidingen? Dan is faalangstreductietraining iets voor jou. In zes bijeenkomsten van 45 minuten zorgen we ervoor dat jij controle krijgt over je faalangst. Meer weten over deze training? Neem dan contact op met onze Vestigingsmanager.