Lyceo Den Bosch – Sint-Janslyceum

Lyceo Den Bosch – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd in het Sint Jans-Lyceum in Den Bosch. Na de laatste les ga je meteen aan de slag bij ons. Wij bieden je een rustige werkplek in de eigen school. Er staat een enthousiast team van begeleiders voor je klaar om je alle hulp te bieden bij het leren. We bieden huiswerkbegeleiding en bijles in Den Bosch aan. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Den Bosch – Sint-Janslyceum
 • Sweelinckplein 3
 • 5216EG Den Bosch
 • Thijs Frankfort
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Den Bosch

  We werken met een team van ervaren en gemotiveerde begeleiders. De begeleiders staan altijd voor je klaar en helpen je met het maken van een planning, het beantwoorden van vragen en oefenen met studievaardigheden. Samen zorgen we ervoor dat je goed bent voorbereid op SO’s en proefwerken. Tijdens de pauze is er ruimte om een praatje te maken met de begeleiders en andere leerlingen. We vinden het belangrijk om bij de begeleiding een positieve en fijne sfeer te creëren waar de leerlingen zich op hun gemak voelen.

  Ben je benieuwd en mocht je graag meer willen weten, dan maken we graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op school. Dan kunnen we samen kijken of we iets voor jou kunnen betekenen! Je bent ook van harte welkom om een keer een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

  Thijs Frankfort

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Thijs Frankfort en ik ben de Vestigingsmanager op het Sint Janslyceum. Samen met mijn team van enthousiaste begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. Wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact met mij op óf kom een keertje langs.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Als je jouw kind hebt aangemeld voor Lyceo huiswerkbegeleiding, voeren we samen met jou en je kind een intakegesprek. Aan de hand hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt waarin we de doelstellingen en wensen van hem of haar op een rij zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, als dat nodig is, het plan bij. Doordat jouw kind wekelijks op locatie is, kunnen de begeleiders en de vestigingsmanager de voortgang goed monitoren en bijsturen waar dat nodig is. Zowel ouders als leerlingen hebben hier baat bij. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijgt jouw zoon of dochter actieve en persoonlijke begeleiding en wordt hij of zij gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met één specifiek vak? Heeft hij of zij wellicht een achterstand opgelopen? Dan kan hij of zij bij ons voor bijles terecht! Wij zorgen voor een begeleider die een specialist is in dat lastige vak. Deze begeleider geeft jouw kind een uur individuele aandacht en helpt bij het doorgronden van de stof. Je zoon of dochter kan vragen stellen en samen oefenen. Doordat hij of zij de stof beter gaat begrijpen, zal ook het zelfvertrouwen van jouw zoon of dochter toenemen!

  Studiecoaching

  Efficiënt huiswerk maken en toetsen voorbereiden zijn voor sommige leerlingen grote uitdagingen. Waar begin je? Hoe behoud je structuur? En hoe zorg je ervoor dat je je huiswerk op tijd afrondt én de stof onder de knie hebt? Daar willen wij jouw zoon of dochter graag bij helpen! Je kind gaat gedurende 10 weken, 1 uur per week aan de slag met een studiecoach om effectieve studievaardigheden te ontwikkelen. De zelfstandigheid, het zelfinzicht en het zelfvertrouwen groeien hierdoor. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Wil je er zeker van zijn dat jouw kind het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jouw kind met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op zijn of haar behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van het diploma. En het mooie is dat jouw zoon of dochter hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

  Toetsweekopvangklas

  Om rustig te kunnen leren voor een toets, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van onze toetsweekopvangklas (TWOK). Wij bieden leerlingen voorafgaand aan en tijdens de toetsweek een ruimte waarin ze rustig en zelfstandig kunnen studeren voor hun toetsen, met minimale afleiding. Het doel is om ervoor te zorgen dat je kind al flink wat leerwerk heeft verricht voordat hij of zij naar huis gaat. Onze begeleider staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, te helpen bij het overhoren en te assisteren bij de planning van de toetsen. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart