Lyceo Leiden – Leonardo College

Leiden Leonardo College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt op het Leonardo College passende begeleiding voor de leerlingen. We ondersteunen leerlingen die extra hulp kunnen gebruiken bij het leren, maken, plannen en organiseren van hun schoolwerk. Dit doen wij in de vorm van huiswerkbegeleiding, bijlessen en examentraining in Leiden. Op een rustige locatie in school bieden wij je de ideale plek om je te kunnen concentreren en samen met onze begeleiding toe te werken naar het beste resultaat. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Quinten Molenaar

Vestigingsmanager

Hoi! Mijn naam is Quinten Molenaar, Vestigingsmanager van het Leonardo College. Samen met mijn team ervaren begeleiders bieden wij huiswerkbegeleiding, bijlessen en studie coaching aan. In een stabiele omgeving gaan wij er met persoonlijke aandacht voor zorgen dat uw kinderen de geleerde vaardigheden in praktijk kunnen brengen. Met de studievaardigheden plannen, structureren, herhalen en reflecteren helpen wij leerlingen om hun schooltijd zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Neem gerust eens contact op om naar de mogelijkheden te informeren.

 • Lyceo Leiden – Leonardo College
 • Telderskade 48
 • 2321TE Leiden
 • Quinten Molenaar
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Leiden

Tijdens het intakegesprek kijken we samen met jou en je ouders hoe we je het beste kunnen ondersteunen en hoe we dit het beste kunnen inplannen in je rooster. Zo houd je thuis genoeg tijd over voor je hobby’s of sport. Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden is er regelmatig persoonlijk of e-mailcontact met de mentoren en teamleiders. Omdat de huiswerkbegeleiding op school wordt gegeven zijn de lijntjes met de docenten kort. De docenten denken graag mee over de ondersteuning die bij jou past. Zo kunnen we de begeleiding precies laten aansluiten op je behoeften.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding of bijles, kan je contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon. Er kan een kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken. Naast de huiswerkbegeleiding en bijlessen bieden we op het Leonardo College ook coaching en examentrainingen.

Met de huiswerkbegeleiding van Lyceo op het Leonardo College hoef je je geen zorgen te maken over je prestaties. Met de ondersteuning die wij op school bieden, werken we toe naar zelfstandigheid en goede resultaten. Kom gerust eens langs voor meer informatie!

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Leiden kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Effectief huiswerk maken kan je leren! Een enthousiast team staat klaar om jou te helpen. In de huiswerkbegeleiding besteden we aandacht aan plannen, leren en het organiseren van het huiswerk. Door middel van persoonlijke aandacht begeleiden we je bij het maken van een planning, het maken van het huiswerk en het leren voor toetsen. Dit doen we onder andere door het maakwerk te controleren en het leerwerk te overhoren. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Tevens gaan wij ook aan de slag met je aandachtsvakken, door middel van het extra oefenen van opdrachten, woordjes en vroegtijdig beginnen met het maken van samenvattingen. Samen met jou werken we toe naar zelfstandigheid.

  Bijles

  Heb je hulp nodig om de lesstof beter te begrijpen? Wil je uitleg van een deskundig persoon die de tijd neemt om de stof stap voor stap uit te leggen? Wil je betere cijfers halen voor een vak doordat je de lesstof beter begrijpt? Dan is bijles op het Leonardo College een goed idee! Door het bieden van actieve en persoonlijke één-op-één begeleiding helpen wij jou het beste uit jezelf te halen en ambities waar te maken. Bij onze ervaren begeleiders kan je met al je vragen terecht.