Lyceo Nijmegen – Archipelstraat

Huiswerkbegeleiding in Nijmegen – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De huiswerkbegeleiding en bijlessen aan de Archipelstraat zijn voor leerlingen van alle scholen toegankelijk. Omdat alle leerlingen anders zijn is er voor iedere leerling een eigen plan van aanpak. Hierbij houden we rekening met je sterke en minder sterke kanten. Er zijn veel verschillende begeleiders werkzaam bij ons met elk hun eigen expertise. Zo kunnen we je goed verder helpen als je vastloopt met je schoolwerk. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Nijmegen – Archipelstraat
 • Archipelstraat 292
 • 6524LR Nijmegen
 • Sander Lemmers
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Nijmegen

  Begeleiders helpen je met het maken van de planning, zo krijg je een goed overzicht wat je moet doen. Ook wordt er besproken hoe je je werk het beste kan aanpakken, je leert studievaardigheden die bij jou passen. Als het tijd is om te gaan wordt er met je nabesproken en kan je overhoord worden. In ons online leerlingvolgsysteem houden we bij wat je die dag gedaan hebt en hoe dit ging. Zo hebben begeleiders maar ook je ouders een helder beeld van de voortgang van de begeleiding.

  Op onze locatie kunnen ook bijlessen en coaching-gesprekken plaatsvinden. We bespreken in een kennismakingsgesprek de verschillende mogelijkheden om erachter te komen welke vorm(en) van begeleiding het beste aansluiten bij jouw behoeften.

  Wil je een keer komen kijken? Maak dan vrijblijvend een afspraak, je bent van harte welkom!

  Sander Lemmers

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Sander Lemmers, Vestigingsmanager van Lyceo Nijmegen – Archipelstraat. Via mijn opleiding Business Innovation ben ik bij Lyceo terecht gekomen. Met mijn enthousiaste instelling en positieve houding probeer ik ervoor te zorgen dat elke leerling met een fijn gevoel naar onze locatie komt. Samen met de begeleiders hoop ik de leerling handvaten te geven om de middelbareschooltijd zo succesvol mogelijk af te ronden. Een persoonlijke aanpak en korte lijntjes zijn voor mij erg belangrijk, dus heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Vind je plannen en structureren lastig of weet je niet hoe je voor bepaalde vakken moet leren, dan is huiswerkbegeleiding geschikt voor jou. Samen wordt er met jou een planning gemaakt, en besproken hoe je aan het werk gaat (bijvoorbeeld samenvatten of online oefenen). De begeleiders staan voor je klaar als je vragen hebt of vastloopt. Zij controleren of alles goed is gegaan en overhoren stof. Zo weet je precies of je klaar bent voor de toets.

  Bijles

  Bijles

  Loop je achter met een vak? Of heb je extra uitleg of ondersteuning nodig bij het maken of leren? Dan is bijles de oplossing voor jou! Je gaat een uur lang met je eigen bijlesdocent werken aan een vak waar je moeite mee hebt. Je bijlesdocent heeft veel kennis en door de 1-op-1 begeleiding krijg je veel persoonlijke aandacht. Voor bijlessen werken we met strippenkaarten van 5, 10 of 20 uur bijles. Deze kaart is één jaar geldig en voor meerdere vakken inzetbaar. Erg flexibel dus!

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Zit jouw kind op dit moment in groep 4 en maakt u zich zorgen over het reken-niveau? Of zit jouw kind op dit moment in groep 7 en vindt hij of zij de voortgang naar groep 8 spannend? Met basisschool bijles zorgen wij ervoor dat je zoon of dochter de achterstand inhaalt, zodat jouw kind optimaal is voorbereid en vol vertrouwen doorgaat.

  Het Lyceo Examenjaar

  Wil je er zeker van zijn dat je het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jou met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van je diploma. En het mooie is dat je hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.

  Vestiging op kaart