Bijles Assen

Zoek jij bijles in Assen?

  • Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? 
  • Loop je achter met de lesstof? 
  • Heb je behoefte aan individuele begeleiding? 
  • Heb je vragen over een vak, die je niet tijdens de les kunt stellen? 

Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! Bijles is persoonlijke vakbegeleiding op zelfgekozen momenten. Tijdens de bijles krijgt de leerling extra uitleg en oefenopgaven over de lesstof. Wanneer jouw kind achterloopt of moeite heeft met een bepaald vak, kan bijles ervoor zorgen dat zij of hij weer betere cijfers haalt. Jouw kind zal zo weer vertrouwen krijgen in dat vak. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om de leerlingen te ondersteunen. 

Waar vind je bijles in Assen? 

Kom jij uit de omgeving Assen De Landen, De Stoepen, Vredeveld, Componistenbuurt, Veningerland, De Velden, Pittelo of Baggelhuizen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Dr. Nassau College locatie Quintus, uiteraard zijn de leerlingen van locatie Penta, Beilen , Norg, Aa en Hunze en ISK ook van harte welkom. In overleg kunnen leerlingen van de scholen Gomarus College, Vincent van Gogh Lyceum en Terra ook hier terecht. Wil je liever thuis bijles krijgen? Dat kan met onze online bijles.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles bij Lyceo?

In ons online leerlingvolgsysteem kun je de planning van jouw kind, de persoonlijke doelen, voortgangsverslagen en andere afspraken bekijken. We werken met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Leren methode©.

Daarnaast wordt jouw kind begeleid door een ervaren student-begeleider met veel kennis over het vak, zodat je kind alles aan hem of haar kan vragen.

Overzicht vakken

Lyceo biedt bijles aan voor de volgende vakken:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat het vak er niet tussen? Geen zorgen! Neem telefonisch contact met ons op via 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Online bijles krijgen?

Ook bij online bijles kun je de voortgang van jouw kind volgen via ons leerlingvolgsysteem. Meer informatie over online bijles? Klik hier.