Vraag een informatiepakket aan

Bijles Assen

Lyceo biedt bijles in de omgeving van Assen. Ons startpunt is jouw kennis. Iedereen is uniek en daardoor is ook ieder plan van aanpak uniek. Zo zorgen we er samen voor dat het moeilijke vak weer leuk wordt! 

Voordoen, samendoen, zelf doen

Het kan altijd voorkomen dat je meer moeite hebt met één of meerdere vakken. Daarvoor bieden wij bijles aan, één-op-één vakinhoudelijke begeleiding. Het doel van de bijles is ervoor zorgen dat jij uiteindelijk zelfstandig verder kunt. Daarom legt een van onze ervaren, enthousiaste bijles-begeleiders eerst de theorie uit. Vervolgens maak je samen een opdracht en daarna eentje zelfstandig. Zo word je steeds beter in het eerst zo lastige vak. 

Wat zijn de voordelen van bijles bij Lyceo?

  • Direct te regelen
  • Flexibel in te plannen, nu ook online op een tijdstip naar keuze
  • Voor alle vakken op elk niveau

Wij geven in de omgeving van Assen bijles in Nederlands, geschiedenis, economie, wiskunde en nog vele andere vakken. Wil je meer weten? Bekijk dan onze speciale bijles pagina.

Waar vind je bijles in Assen? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in Assen en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Assen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd een manier waarop we de moeilijke vakken weer leuk kunnen maken. 

Zo ook als je uit de buurt Assen West, Assen Oost, Assen Centrum, Kloosterveen, Lariks, Marsdijk, Noorderpark, Peelo, Pittelo, Vredeveld of Baggelhuizen komt. 

En woon je net buiten Assen, zoals in Hooghalen, Smilde, Appelscha, Veenhuizen, Bovensmilde, Rolde, Zeijen of Amen? Ook dan kun je op een van onze locaties terecht. 

Online bijles krijgen of bijles geven in Assen?

Zit je in een situatie waardoor het beter is online bijles te krijgen? Wij bieden ook bijlessen online aan. Op die manier kun je vanuit huis, op een moment dat jou uitkomt, bijles krijgen. 

Wil jij namens Lyceo bijles geven? Kijk dan eens tussen de openstaande bijbanen. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...