Vraag een informatiepakket aan

Bijles Gorinchem

Zoek jij bijles in Gorinchem?

  • Ervaar jij moeilijkheden op de middelbare school bij bepaalde vakken?
  • Loop je achter met de stof en heb je (tijdelijk) persoonlijk advies nodig om de achterstand weg te werken?

Dan is een bijles wellicht iets voor jou! Lyceo biedt bijles op verschillende locaties in het land, ook bij jou in de buurt.

Waar vind je bijles in Gorinchem?

Kom jij uit de omgeving Gorinchem Gildenwijk, Haarwijk, Benedenstad, Stalkaarsen, Lingewijk, Laag Dalem of Bovenstad en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op schoollocatie Lyceum Oudehoven in de buurt Schotdeuren.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Gorinchem. Deze locatie is gevestigd op de Singel 331 in Dordrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Gymnasium Camphusianum, Fortes Lyceum, Omnia College, De Noordhoek, Gomarus Scholengemeenschap, Uilenhof, Gilde Vakcollege Techniek en Windroos die bij ons langskomen voor bijles.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Waarom bijles bij Lyceo?

Als je moeite hebt met de stof van een bepaald vak, slecht scoort of een achterstand oploopt, neem dan contact met ons op voor extra bijles. Samen met een persoonlijke begeleider maken we een actieplan op maat. Terwijl je in jouw eigen tempo door het materiaal gaat, krijg je alle antwoorden op jouw specifieke vragen.

We hanteren een Lyceo Leren Leren methode op basis van vier kerncompetenties: plannen, bouwen, herhalen, reflecteren. Het doel is om het vertrouwen en de kennis te vergroten, leerlacunes te dichten en de resultaten te verbeteren. Wil je meer weten over onze bijles en Lyceo Leren Leren methode, bezoek dan onze speciale pagina.

Voor welke vakken is er bijles?

Tijdens sessies van ongeveer een uur met deskundige begeleiders krijg je individuele uitleg over onderwerpen en specifieke problemen waarmee je worstelt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op de vakken voor meer informatie.

Liever online bijles?

Dat kan! Online bijles leert je zelfstandig en gestructureerd te werk te gaan om je resultaten te verbeteren. Voor meer informatie? Klik hier.