Bijles Hoorn

Ben jij op zoek naar bijles in Hoorn?

Bijlessen van Lyceo in Hoorn zijn er om je te helpen de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Je kunt altijd alles vragen aan de begeleider als iets nog niet helemaal duidelijk is. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen. Dus heb jij moeite met één of meerdere vakken? Of heb je een leerachterstand opgelopen? Dan is bijles van Lyceo de oplossing. 

Waar in Hoorn kan je bijles volgen?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Hoorn. Daarbij hebben we een aantal eigen vestigingen in de regio van Hoorn waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden we de optie om de bijles online, en dus vanaf je eigen keukentafel, te volgen. Zo is er dus altijd wel een mogelijkheid om dat moeilijke vak weer leuk te maken.

Zo ook als je uit de buurt Kersenboogerd, Grote Waal, Risdam, Blokker, Venelaankwartier, Zevenhuis, Zwaag, Klooserhout of de Bangerd komt. Kom je niet uit Hoorn maar uit Scharwoude, De Hulk, Berkhout, Schardam, Wognum, Hoogkarspel, Venhuizen of Heiloo? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. 

Bezig met laden...

De voordelen van bijles bij Lyceo

Onze ervaren, enthousiaste begeleiders houden jouw voortgang bij en bespreken die met jou. Zo weet jij precies wat het effect is van de bijles. Jouw kennisniveau is tijdens de bijles(sen) het uitgangspunt. Met bijles van Lyceo worden de moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren. Jouw vaste begeleiders geeft je tips en tricks hoe je je huiswerk nog beter kunt maken en je toetsen nog beter voor kunt bereiden. Daarbij is er altijd alle ruimte voor jouw vragen.

In welke vakken geeft Lyceo bijles?

Of je op het vmbo, de havo of het vwo zit maakt niet uit. Lyceo biedt in Hoorn namelijk bijlessen op ieder niveau en voor ieder vak dat we hieronder hebben opgesomd.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Bijles online

Op zoek naar professionele ondersteuning door ervaren begeleiders online? Ook dat kan via Lyceo! Alle informatie over onze online bijlessen staat op de speciale pagina hiervoor.