Lyceo Alphen aan den Rijn -
Ashram College

Friso Halbertsma

Vestigingsmanager

Welkom bij Lyceo Alphen aan den Rijn – het Ashram college! Mijn naam is Friso Halbertsma en ik ben de vestigingsmanager op deze locatie. Iedereen is uniek en heeft een eigen manier van leren. Ik heb een achtergrond als sociaal werker en heb daarin veel  werkervaring opgedaan. Ik werk graag mensgericht en ben in dit werk dan ook altijd bezig met het leren kennen van de leerlingen. Elke leerling is uniek en heeft een eigen manier van leren, denken en voelen. Door persoonlijke aandacht en het gebruiken van effectieve leermethodes helpen wij onze leerlingen aan prachtige resultaten en een leuke schooltijd.

Over deze locatie

Wij zijn dagelijks aanwezig op het Ashram College en hebben korte lijnen met de mentoren, coördinatoren en docenten van je kind. Daardoor kunnen wij de begeleiding nog beter afstemmen op de behoeften van jouw zoon of dochter. Tijdens de informatie- en tafeltjesavonden van school zijn wij ook altijd aanwezig en beschikbaar voor een tussentijds gesprek. Maar ook buiten deze momenten hebben wij regelmatig contact met jullie als ouders: persoonlijk, telefonisch of per e-mail.

Ons doel is onszelf misbaar te maken. We werken naar zelfstandigheid toe en reiken je kind hulpmiddelen aan, zoals het maken van planningen en het uitproberen van studievaardigheden. Naast de huiswerkbegeleiding bieden wij ook bijles en coaching. Onze diensten zijn beschikbaar voor alle leerlingen van het Ashram College, maar ook leerlingen van andere scholen zijn van harte welkom!

Denk je dat wij jouw kind kunnen helpen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje voor meer informatie. We kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Basisschool bijles >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

Bijles

Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

Basisschool bijles

Niet ieder kind is hetzelfde, de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschool bijles. Hier werken we samen aan de vakken die jouw kind lastig vindt, zodat jouw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

Het Lyceo Examenjaar

Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Vestiging op kaart