Lyceo Barendrecht – Groene Hart

Groene Hart – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles in Barendrecht aan op Groene Hart. Op deze vestiging vinden onze diensten plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Haarspitwei in Barendrecht. Ook voor faalangstreductietraining kan je bij ons terecht. Doordat je in een vertrouwde omgeving direct na je laatste les aan de slag gaat met je huiswerk, kan je zonder afleidingen aan het werk. We zijn elke schooldag geopend vanaf 14.00 tot 17.30 uur.

 

Sanne van den Boer

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Sanne van den Boer en ik ben de vestigingscoördinator en het vaste aanspreekpunt van Lyceo op het Calvijn Groene Hart in Barendrecht. Ik heb Engelse Taal en Cultuur en International Communication gestudeerd in Amsterdam. Inmiddels werk ik vier jaar bij Lyceo waarin ik verschillende taken heb vervuld binnen onze organisatie, van het geven van bijles en examentraining tot huiswerkbegeleiding en individuele coaching. Samen met mijn begeleidersteam zet ik me in om de leerlingen van Calvijn Groene Hart een veilige en stabiele leeromgeving te bieden. Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling inzicht krijgt in zijn of haar leerproces en zelfvertrouwen ontwikkelt in de studievaardigheden, waardoor het plezier in het leren terugkomt en we het beste uit het schooljaar halen! Een duidelijke en laagdrempelige communicatie tussen school, ouders, leerlingen, en de huiswerkbegeleiding staat centraal.

  • Lyceo Barendrecht – Groene Hart
  • Haarspitwei 11
  • 2992ZB Barendrecht
  • Sanne van den Boer
  • Vestigingscoördinator
+31630410492

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Barendrecht

Goed contact is heel belangrijk; samen met je ouders en school helpen we jou verder. We hebben goede contacten met de docenten en mentoren. Maandelijks hebben wij contact met hen over je voortgang en kunnen we gemakkelijk de voortgang op school monitoren. Er is regelmatig contact met je ouders over je ontwikkelingen bij ons.

Ons ervaren team begeleiders helpt je met veel plezier en toewijding en weet vaak precies de vinger op de zere plek te leggen. Zij kunnen jou de beste tips geven en je op weg helpen om je huiswerk zo efficiënt mogelijk te maken! De begeleiders werken met je aan het vinden van de beste studievaardigheden die bij jou passen, zodat je ook op de lange termijn het beste uit jezelf kunt halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Lyceo? Kom gerust langs! Ik ben ook beschikbaar via de telefoon of e-mail, ook om een kennismakingsgesprek in te plannen om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Groene Hart, locatie Barendrecht. Als je daar niet op school zit kun je terecht bij Lyceo in Dordrecht of Rotterdam.

Nienke Campen
Junior-vestigingscoördinator

Op deze locatie in Barendrecht kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Binnen onze huiswerkbegeleiding staan persoonlijke aandacht, structuur en een ontspannen sfeer centraal. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt er gewerkt in kleine groepen met intensieve begeleiding: per zeven leerlingen wordt minimaal één begeleider gezet. De begeleiders helpen de leerlingen rondom alles wat te maken heeft met huiswerk. Ze helpen je met plannen en organiseren van je huiswerk. Je kunt ze ook altijd vragen om uitleg te geven over de stof. De begeleiders zorgen voor een goede voorbereiden op je toets, door je te overhoren of een oefentoets voor je te maken. In ons eigen leerlingvolgsysteem houden we je ontwikkelingen bij. Je ouders kunnen hier thuis ook in meekijken.

Bijles

Wil je graag extra uitleg over wiskunde? Heb je een achterstand opgelopen bij Engels en wil je die wegwerken? Tijdens een bijles werk je samen met een begeleider aan één bepaald vak. Tijdens een bijles kan je terecht met alle vragen rondom de stof bij onze ervaren begeleiders. De begeleiders helpen jou om vol zelfvertrouwen de toets in te gaan!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie