Lyceo Barendrecht – Groene Hart

Groene Hart – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan op Groene Hart in Barendrecht. Op deze vestiging vinden onze diensten plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Haarspitwei in Barendrecht. Ook voor faalangstreductietraining kan je bij ons terecht. Doordat je in een vertrouwde omgeving direct na je laatste les aan de slag gaat met je huiswerk, kan je zonder afleidingen aan het werk. We zijn elke schooldag geopend vanaf 14.00 tot 17.30 uur.

 

Mijn naam is Nadia Varekamp en ik ben de vestigingscoördinator van Groene Hart in Barendrecht. Ik heb brede ervaring dankzij mijn studies forensische gezinspedagogiek en orthopedagogiek en mijn gevolgde stages in het buitenland. Door middel van persoonlijke aandacht, juiste studiebegeleiding, en daadkrachtige methodieken helpen mijn begeleiders en ik leerlingen naar een succesvolle leermethode. Hiermee werken aan het zelfvertrouwen van om er zo een succesvol schooljaar van te maken.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Barendrecht

Goed contact is heel belangrijk; samen met je ouders en school helpen we jou verder. We hebben goede contacten met de docenten en mentoren. Maandelijks hebben wij contact met hen over je voortgang en kunnen we gemakkelijk de voortgang op school monitoren. Er is regelmatig contact met je ouders over je ontwikkelingen bij ons.

Ons ervaren team begeleiders helpt je met veel plezier en toewijding en weet vaak precies de vinger op de zere plek te leggen. Zij kunnen jou de beste tips geven en je op weg helpen om je huiswerk zo efficiënt mogelijk te maken! De begeleiders werken met je aan het vinden van de beste studievaardigheden die bij jou passen, zodat je ook op de lange termijn het beste uit jezelf kunt halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Lyceo? Kom gerust langs! Ik ben ook beschikbaar via de telefoon of e-mail, ook om een kennismakingsgesprek in te plannen om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Groene Hart, locatie Barendrecht. Als je daar niet op school zit kun je terecht bij Lyceo in Dordrecht of Rotterdam.

Op deze locatie in Barendrecht kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Binnen onze huiswerkbegeleiding staan persoonlijke aandacht, structuur en een ontspannen sfeer centraal. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt er gewerkt in kleine groepen met intensieve begeleiding: per zeven leerlingen wordt minimaal één begeleider gezet. De begeleiders helpen de leerlingen rondom alles wat te maken heeft met huiswerk. Ze helpen je met plannen en organiseren van je huiswerk. Je kunt ze ook altijd vragen om uitleg te geven over de stof. De begeleiders zorgen voor een goede voorbereiden op je toets, door je te overhoren of een oefentoets voor je te maken. In ons eigen leerlingvolgsysteem houden we je ontwikkelingen bij. Je ouders kunnen hier thuis ook in meekijken.

Bijles

Wil je graag extra uitleg over wiskunde? Heb je een achterstand opgelopen bij Engels en wil je die wegwerken? Tijdens een bijles werk je samen met een begeleider aan één bepaald vak. Tijdens een bijles kan je terecht met alle vragen rondom de stof bij onze ervaren begeleiders. De begeleiders helpen jou om vol zelfvertrouwen de toets in te gaan!

  • Lyceo Barendrecht – Groene Hart
  • Haarspitwei 11
  • 2992ZB Barendrecht
  • Nadia Varekamp
  • Vestigingscoördinator
+31717900040

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie